29/04/2011

Από τις Αντιλήψεις στη Συναντίληψη: Κτίζοντας την εθελοντική συνείδηση

Εκπαιδευτικά Νέα

Ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων (Corporate Affairs) της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο των δράσεων του για το 2011, προγραμματίζει σειρά απογευματινών ενημερωτικών εκδηλώσεων με το γενικό τίτλο: «Από τις Αντιλήψεις στην Συν Αντίληψη». Το θέμα της πρώτης διοργάνωσης «Κτίζοντας την εθελοντική συνείδηση» στοχεύει στην κατανόηση των σταθερών αρχών που διέπουν την εθελοντική στάση και δράση, της σπουδαιότητάς της στην εποχή που διανύουμε, καθώς και την ανάδειξη του ρόλου των Εταιρικών Υποθέσεων ως παράγοντα διαμόρφωσης εθελοντικής κουλτούρας σε μια επιχείρηση. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011, (ώρα έναρξης 17.30) στο Συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, Πατήσια), περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα: Εθελοντισμός: πολιτικό ήθος στην κοινωνική πράξη, Εθελοντισμός & επιχείρηση, Η άποψη των εθελοντών και Στελέχη για την κοινωνία.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων με εξειδικευμένο επαγγελματικό ενδιαφέρον για το θέμα, σε αρμόδια στελέχη του κλάδου των Εταιρικών Υποθέσεων (Εταιρική Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις, Πολιτική Διαμεσολάβηση, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Σχέσεις με την Κοινότητα, Εσωτερική Επικοινωνία, Εταιρική Διακυβέρνηση), σε εκπρόσωπους συνεργαζόμενων φορέων και οργανισμών, ακαδημαϊκούς του χώρου και εκπρόσωπους των ΜΜΕ.


Σχετικά με τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (Corporate Affairs) της ΕΕΔΕ
Ο νέος Τομέας μελών – φυσικών προσώπων της ΕΕΔΕ που ιδρύθηκε πρόσφατα, έχει ως ειδικότερη αποστολή την αναβάθμιση του ρόλου των Εταιρικών Υποθέσεων στην σύγχρονη ελληνική επιχείρηση και στους οργανισμούς καθώς και την προώθηση κατανόησης της σημαντικότητάς τους στη σχέση των οργανισμών με τους οικονομικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς εταίρους.
Ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ συγκεντρώνει στελέχη που εργάζονται στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας (Corporate Communication), των Δημοσίων Σχέσεων (Public Relations), της Πολιτικής Διαμεσολάβησης (Lobbying), της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), των Σχέσεων με την Κοινότητα (Community Relations), της Εσωτερικής Επικοινωνίας (Internal Relations) και της Εταιρικής Διακυβέρνησης (Corporate Governance).
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. κ. Άννα. Νικολακοπούλου στην ΕΕΔΕ, τηλ.: 210 2112000 (εσωτ. *708), fax: 210 2112020 e-mail: corp-affairs@eede.gr, web site: http://www.eede.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας