28/3/2011

Αφιέρωμα TEDx Thessaloniki

Εκπαιδευτικά Νέα

To επόμενο Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το δεύτερο TEDxThessaloniki με τον τίτλο Why Not? με έμφαση στην καινοτομία & δημιουργικότητα, από την τεχνολογία μέχρι τις τέχνες. Τι είναι όμως το TEDxThessaloniki και τι είναι το TED από το οποίο όλα ξεκίνησαν.

Το ΤEDxThessaloniki είναι ένα μη κερδοσκοπικό συνέδριο, που έχει ως στόχο την προβολή και διάδοση των καινοτόμων και καλών ιδεών στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Βρισκόμαστε στον δεύτερο χρόνο παρουσίας του TEDx στην Ελλάδα, με τα δύο προηγούμενα συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα (TEDxAcademy τον Οκτώβριο και κυρίως το TEDxAthens τον Νοέμβριο με παρουσία 1000 ατόμων) να το καθιστούν ήδη ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στη χώρα μας, που φέρνουν μαζί τις ενδιαφέρουσες ιδέες και εμπειρίες Ελλήνων αλλά και διεθνών προσωπικοτήτων, όπως για παράδειγμα τη χρονιά που πέρασε, των Peter Aspden των Financial Times, Goran Carstedt του Clinton Climate Initiative και Έλενας Παναρίτου της World Bank.

Δείτε το παρακάτω τρίλεπτο Βίντεο - Παρουσίαση του TEDx - ένα παγκόσμιο συνέδριο που στην χώρα μας διοργανώνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το TEDxThessaloniki το οποίο διεξάγεται το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα: TEDxThessaloniki.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η προπώληση εισητηρίων άρχισε. Το SemiFind ως Media Partner θα σας ενημερώνει όλη την εβδομάδα για τα τελευταία νέα.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας