28/02/2011

SOUND STORIES - THESS MUSIC FILM? FESTIVAL

Εκπαιδευτικά Νέα

Το ΠΕΙΡΑΜΑ προσκαλεί όποιον ασχολείται με video, μουσική, φωτογραφία στο πρώτο THESS MUSIC FILM? FESTIVAL, το SOUND STORIES, που έρχεται να αξιοποιήσει τα δυό μεγάλα καλλιτεχνικά ατού της Θεσσαλονίκης, την αγάπη της για τις ταινίες και για τη μουσική.

Ο σκοπός του SOUND STORIES - THESS MUSIC FILM? FESTIVAL είναι αφενός να καταγράψει και να προβάλει τις μουσικές τάσεις στη Θεσσαλονίκη, όπως τις “βλέπει” το ίδιο το κοινό τους, και αφετέρου να αναδείξει νέους ταλαντούχους Κινηματογραφιστές και Φωτογράφους, θέτοντας ως προϋπόθεση επιτυχίας τη συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών από διαφορετικούς χώρους.

Η κάθε συμμετέχουσα ομάδα Κινηματογραφιστών καλείται να συνεργαστεί με ένα Μουσικό Σχημά και να δημιουργήσει μουσική ταινία με αφετηρία ένα track του συγκροτήματος. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και διαγωνισμός Φωτογραφίας. Οι συμμετέχοντες Φωτογράφοι καλούνται να αποτυπωσουν τα γυρίσματα των συνεργαζόμενων ομάδων.

Αιτήσεις συμμετοχών μέχρι 24/3/11 στο soundstories@peirama.gr

Περισσότερες πληροφορίες στον πλήρη ιστότοπο του φεστιβάλ http://soundstories.peirama.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας