18/01/2011

Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών - Σεμινάρια Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου 2011

Εκπαιδευτικά Νέα

Το Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών διοργανώνει τους μήνες Ιανουάριο & Φεβρουάριο 2011 τρία νέα Σεμινάρια. Τα workshops αυτά απευθύνονται σε ψυχοδραματιστές, ψυχοθεραπευτές και σε όσους έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα εισαγωγικό σεμινάριο στο ψυχόδραμα.

22 & 23 Ιανουαρίου 2011
Διήμερο εισαγωγικό εκπαιδευτικό – βιωματικό σεμινάριο στο Ψυχόδραμα,
διάρκειας 19 ωρών
με εισηγήτρια τη Νένα Βλασσά, Ψυχολόγο, Ψυχοδρατίστρια - Ψυχοθεραπεύτρια.
Απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν τη μέθοδο του ψυχοδράματος.
Κόστος: 120 Ευρώ. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

12 & 13 Φεβρουαρίου 2011
Διήμερο Βιωματικό-Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
με κύρια θεματική : « Δουλεύοντας τα Όνειρα με τη Μέθοδο του Ψυχοδράματος »,
με εισηγήτρια τη Grete Leutz, Ψυχίατρο. Ψυχοδραματίστρια - Ψυχοθεραπεύτρια

26 & 27 Φεβρουαρίου 2011
Διήμερο Βιωματικό-Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ,
διάρκειας 19 ωρών, με θεματική «Γιατί το έκανα αυτό, Γιατί άφησα να μου συμβεί αυτό, Εξετάζοντας τη συμπεριφορά στην πράξη»
με εισηγήτρια τη Marcia Karp M.A. T.E.P. (Trainer, Educator, Practitioner) UKCP, ιδρυτικό μέλος της FEPTO,μέλος και εκπαιδεύτρια του BPA

Τα workshops αυτά απευθύνονται σε ψυχοδραματιστές, ψυχοθεραπευτές και σε όσους έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα εισαγωγικό σεμινάριο στο ψυχόδραμα.

Για κάθε θεματικό workshop, το κόστος είναι 240 Ευρώ,
θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση, θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Τόπος διεξαγωγής: Ερυθρού Σταυρού 12, μετρό Πανόρμου.
Ώρες: 10.00 - 18.30
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του Ινστιτούτου http://www.psychodramainstitute.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210.69.80.860 , 6974093400 κα Βλασσά, 6932033752 κος Λεβέντης

Συντονίστριες
Η Grete Leutz, M.D., T.E.P. (Trainer, Educator, Practitioner), ανήκει στην πρώτη ομάδα γύρω από τον δημιουργό του ψυχοδράματος J.L.Moreno και την Zerka Moreno,που έστησαν το ψυχόδραμα στο Beacon Institute στη Νέα Υόρκη και το διέδωσαν σε όλο τον κόσμο. Οργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ινστιτούτα στη Γερμανία, που φέρει τον τίτλο Moreno Institute, το μοναδικό εκτός από το πρώτο που φέρει αυτόν τον τίτλο. Πολυγραφότατη, τα κείμενα της αποτελούν οδηγό για όλους τους ψυχοθεραπευτές, οποιασδήποτε κατεύθυνσης. Πρώην πρόεδρος της I.A.G.P. (International Association of Group Psychotherapy) Συνεχίζει να διδάσκει σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Η Marcia Karp, M.A., T.E.P. (Trainer, Educator, Practitioner), UKCP ιδρυτικό μέλος της FEPTO, μέλος και εκπαιδεύτρια του BPA, έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικά προγράμματα και εκπαιδεύσεις σε πολλές χώρες, συνεχίζει να διδάσκει σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, τα τελευταία δυόμισι χρόνια και στην Ελλάδα, στο Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών.
Κυκλοφορεί στα Ελληνικά το Βιβλίο «Το ψυχόδραμα, θεωρία και πρακτική» του οποίου είναι η κύρια συγγραφέας και συντονίστρια.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας