13/1/2011

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Εκπαιδευτικά Νέα

e-System Internet

Αξιοποιήστε την νέα επιχειρηματική ευκαιρία του αιώνα !

Προωθήστε την μοναδική εκπαίδευση μέσω Internet,

Χωρίς μετακινήσεις και περιττά έξοδα !

Αγαπητέ συνεργάτη,
Έχω την ευχαρίστηση να σας ανακοινώσω μια νέα μέθοδο εκπαίδευσης, μέσω Internet, που εγκαινιάζω φέτος, με στόχο να διευκολύνω οικονομικά αλλά και πρακτικά, όλους εκείνους που ενώ έχουν ανάγκη την εκπαίδευση, για να ξεπεράσουν την κρίση, που όμως, εμποδίζονται από το υψηλό κόστος της και τις πρακτικές απαιτήσεις της (μετακίνηση, απουσία από εργασία, υψηλό κόστος διαμονής και άλλα πολλά).
Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα που θα παραδίδω εγώ προσωπικά, στους συμμετέχοντες, μέσω Internet, δηλαδή με ζωντανή εικόνα και ήχο, μεταφορά αρχείων, διαφάνειες Power Point, αμφίδρομη επικοινωνία για απορίες και ερωτήσεις και ικανοποίηση κάθε άλλης εκπαιδευτικής ανάγκης. Και όλα αυτά, από το γραφείο, το σπίτι ή όπου αλλού βρίσκονται την ημέρα και ώρα της εκπαίδευσης, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, χωρίς απώλεια εργάσιμου χρόνου, χωρίς όλα τα άλλα έξοδα που προκύπτουν από μετακίνηση, διαμονή, διατροφή κλπ.
Με μια διαδικασία χωρίς τεχνολογικές απαιτήσεις , χωρίς την υποχρέωση να αγοράσουν κάποιο πρόγραμμα, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό, από την σύνδεση Internet που ήδη έχουν και ένα σε κάμερας με μικρόφωνο για την αμφίδρομη επικοινωνία. Με έναν κωδικό που στέλνουμε την ημέρα της εκπαίδευσης, «μπαίνουν» αμέσως στην «εικονική τάξη» μαζί με τους άλλους συμμετέχοντες , χωρίς άλλες πολύπλοκες διαδικασίες, επικοινωνώντας απευθείας μαζί μου.
Στην οθόνη προβάλλονται οι διαφάνειες από το Power Point που έχω ετοιμάσει, ακριβώς όπως και στην αίθουσα εκπαίδευσης και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γράψουν ή να «σηκώσουν το χέρι τους» για να πούνε ή να ρωτήσουν κάτι. Με την άνεση του χώρου που εσείς θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, η επικοινωνία μας θα είναι δυναμική, δημιουργική και αμφίδρομη, με όλα τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Τώρα πλέον, δεν έχει σημασία που βρίσκεται ο κάθε ενδιαφερόμενος, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Δεν χρειάζονται μετακινήσεις και η αξία της συμμετοχής, είναι ελάχιστη.
Αυτό σημαίνει πως πλέον μπορείτε να προωθείτε την νέα αυτή δραστηριότητα εκπαίδευσης στο περιβάλλον σας, στους δικούς σας πελάτες, στον προσωπικό σας κύκλο και με μια συμφωνία 50-50, αν εξασφαλίσετε έναν σεβαστό τζίρο και άμεσα κέρδη, χωρίς επενδύσεις και άλλα έξοδα. Μαζί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο, άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Έχουμε ετοιμάσει όλα τα κείμενα που είναι απαραίτητα και όλο το πρόγραμμα προώθησης, το οποίο είναι στην διάθεση σας, μόλις είστε έτοιμος να ξεκινήσετε.

Περισσότερα εδώ : http://www.pregoukos.gr/gr/sem_dasi_landing.asp

Αν σας ενδιαφέρει αυτή η επιχειρηματική ιδέα, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον αριθμό : 210 – 60 80 595 για να συζητήσουμε τους όρους συνεργασίας μας και για να πληροφορηθείτε περισσότερα για την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε και για το πόσο εύκολα μπορείτε να κερδίσετε, μέσα από την ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των ανθρώπων που θα συστήσετε, αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων, Σύμβουλος Οργάνωσης επιχειρήσεων.
www.pregoukos.gr, info@pregoukos.gr, www.e-seminars.com.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας