12/1/2011

Ψυχολογία για Όλους στο CITY College - Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικά Νέα

Συνεχίζεται η επιτυχημένη σειρά διαλέξεων ψυχολογίας ‘Ψυχολογία για Όλους’ και τον Ιανουάριο του 2011 στο CITY College με νέα θέματα από αξιόλογους ψυχολόγους. Τη σειρά διοργανώνει το Τμήμα Ψυχολογίας του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη ομιλία του χρόνου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 από την κα Νέλλη Παρίντα-Βυζαντιάδου, Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοδραματίστρια, Επόπτρια Διευθύντρια Σπουδών του London Centre for Psychodrama (Greece) η οποία θα μιλήσει με θέμα ‘Αυτόφωτοι κι Ετερόφωτοι Αστέρες’.

Οι ομιλίες θα γίνονται και πάλι κάθε Τετάρτη, 20:00-21:00 στις νέες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λέοντος Σοφού 3, 5ος όροφος, Αμφιθέατρο).

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η γνωριμία του κοινού με την επιστήμη της Ψυχολογίας με την παρουσίαση επίκαιρων θεμάτων.

Στη σειρά συμμετέχουν ως ομιλητές καθηγητές κι επιστήμονες οι οποίοι παρουσιάζουν ένα διαφορετικό θέμα από διάφορους κλάδους της Ψυχολογίας κάθε Τετάρτη. Υπεύθυνος για την επιστημονική επίβλεψη του προγράμματος είναι ο Δρ Άγγελος Ροδαφηνός, Διευθυντής του Τμήματος Ψυχολογίας, CITY College.

Πρόγραμμα Ιανουαρίου 2011
12 Ιανουαρίου - Αυτόφωτοι κι Ετερόφωτοι Αστέρες
Νέλλη Παρίντα-Βυζαντιάδου, Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοδραματίστρια, Επόπτρια Διευθύντρια Σπουδών του London Centre for Psychodrama (Greece)

19 Ιανουαρίου - Η Ψυχολογία της Αλλαγής
Δρ. Άγγελος Ροδαφηνός, Διευθυντής του Τμήματος Ψυχολογίας, CITY College

26 Ιανουαρίου - Διατροφικές Διαταραχές: Αυτο-τιμωρία ή Αυτο-έλεγχος;
Δρ. Πηνελόπη Καραουλάνη, Κλινική Ψυχολόγος – Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια, Διδάκτωρ Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας

H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες-Εγγραφές: Τηλ.: 2310 224421, e-mail: studentservices@city.academic.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας