12/01/2011

X-PRESS MONEY - Εβδομαδιαία Οικονομική Εφημερίδα - Συνεργασία με SemiFind

Εκπαιδευτικά Νέα

Στη σημερινή εποχή των απρόβλεπτων επιχειρηματικών και οικονομικο-πολιτικών εξελίξεων ο κόσμος παρακολουθεί χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει και ακόμα περισσότερο να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι. Οροί όπως Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Τρόικα, Συνεχής Έλεγχος, Ευρωομόλογο κλπ έχουν μπει στην ζωή μας. Απλές λέξεις οι οποίες όμως αντηχούν καθημερινά στα αυτιά μας, από την συνομιλία μας σε μια παρέα μέχρι τα έδρανα του Κοινοβουλίου.
Καθημερινά όλοι μας βομβαρδιζόμαστε από πλήθος πληροφοριών, που τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνουμε να επεξεργαστούμε και να εξάγουμε συμπεράσματα εξαιτίας του φόρτου εργασίας αλλά και των λοιπών προβλημάτων που μας ταλανίζουν.
Η εκδοτική εταιρία Da Vinci μετά από την επιτυχημένη πορεία της εβδομαδιαίας εφημερίδας Weekend X-Press και αφουγκραζώμενη τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση μίας πρωτοποριακής οικονομικής και επιχειρηματικής εβδομαδιαίας free press εφημερίδας της X-Press Money.
Λαμβάνοντας υπόψη την ανακατανομή της πίτας του αναγνωστικού κοινού, των εφημερίδων του περιπτέρου σε σχέση με τις δωρεάν διανεμόμενες εφημερίδες, θα προσπαθήσει να καθιερωθεί σαν ένας επαγγελματικός σύμβουλος, ανταποκρινόμενη στις συνεχείς ελληνικές και παγκόσμιες επιχειρηματικές και οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις
Στόχος της είναι με σωστή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση να γίνει ένας αξιόλογος σύμβουλος ιδιωτών επενδυτών, ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων, καθώς επίσης να δίνει την τάση της αγοράς με ειδήσεις και αναλύσεις εισηγμένων εταιριών του Ελληνικού αλλά και ξένων χρηματιστηρίων.
Ταυτόχρονα με την παρουσίαση και ανάλυση θεμάτων όπως τραπεζικών, ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, ευκαιρίες franchise αλλά και φορολογικών και εργατικών εξελίξεων, θα προσπαθήσει να σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα.
Τα απλά καθημερινά αλλά και σύνθετα αυτά γεγονότα θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε και να σας τα παρουσιάσουμε με αντικειμενικότητα και πληρότητα, μέσα από αυτήν την εφημερίδα.
Η συντακτική ομάδα αλλά και η διοίκηση της εταιρίας σας εύχεται καλή χρονιά!
Ραντεβού λοιπόν κάθε Τετάρτη…

Υ.Γ. Η θεματική ενότητα εκπαίδευση καλύπτεται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό Portal SemiFind.gr

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο φύλλο: http://georgiadouxenia.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας