ΙΕΚ

26/04/2011
Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα Σπουδών από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει τη μοναδική απάντηση για ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εξειδικευμένες σπουδές, εργασιοκεντρική μέθοδο διδασκαλίας, κορυφαίους επιστήμονες, σύγχρονη μεθοδολογία και προηγμένη υλικοτεχνική υποδομή στα πρότυπα των ξένων Πανεπιστημίων.
20/04/2011
Η ΣΒΙΕ, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός στο χώρο των επαγγελμάτων υγείας, συνέχισε και φέτος την παράδοση κοινωνικής προσφοράς απευθυνόμενη στα παιδιά και τις πολύτεκνες οικογένειες.
12/04/2011
Ανακοινώθηκαν τα Προγράμματα Σπουδών από το ΙΕΚ Δομή στην Αθήνα. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε πενήντα τρεις ανταγωνιστικές ειδικότητες, που οδηγούν σε περιζήτητα επαγγέλματα. Με μια μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία που επισφραγίζεται από διεθνείς βραβεύσεις, διακρίσεις, και αξεπέραστη τεχνογνωσία, προσφέρει υψηλό επίπεδο και ποιότητα σπουδών, σε άρτιες, σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εργαστηριακές δομές.
11/04/2011
Ανακοινώθηκαν τα Προγράμματα Σπουδών από το ΙΕΚ Δέλτα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας.