ΙΕΚ

28/09/2011
Ήταν μία φαντασμαγορική βραδιά, γεμάτη δημιουργικότητα και έμπνευση όπου ο ΟΜΗΡΟΣ είχε την τιμητική του. Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 σε ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία του Λονδίνου, το Battersea Power Station, η σπουδάστρια Γραφιστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Σοφία Στεργιοπούλου, τιμήθηκε από τη Chevrolet για την 1η θέση που κατέλαβε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Young Creative Chevrolet 2011 στην κατηγορία Visual Arts.
27/09/2011
Το ΙΕΚ Intergraphics στην Αθήνα δίνει σε όλους τους αναγνώστες του Semifind.gr έκπτωση 50& για όλα τα ετήσια και διετή προγράμματα Σπουδών του.
16/09/2011
Το 1992 η υφήλιος γνώρισε την Dream Team στο μπάσκετ. Το 2011 η δημοσιογραφία αποκτά τη δική της Dream Team στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Οι Γιώργος Αυτιάς, Νίκος Μάνεσης, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Μάγδα Τσέγκου, Ντόρα Κουτροκόη, Χάρης Λεμπιδάκης, Γιώργος Γρηγοριάδης και Βασίλης Σκουντής (επικεφαλής τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας) γνωρίστηκαν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με υποψήφιους σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας και αναφέρθηκαν στο μέλλον των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας στην Ελλάδα.
13/09/2011
Σπούδασε Βοηθός Φαρμακοποιού μόνο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το εξειδικευμένο και ισχυρό όνομα στα επαγγέλματα Υγείας. Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στα πιο εξελιγμένα εργαστήρια, σας προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα του τομέα Υγείας. Στις πιο σύγχρονες δομές κατάρτισης σε τέσσερις μεγάλες πόλεις, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σας προσφέρει την πλέον αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με την υπογραφή ενός ισχυρού ονόματος και ισχυρές συνεργασίες από το χώρο των Φαρμακευτικών εταιριών, των Καλλυντικών και του μεγαλύτερου δικτύου Φαρμακείων.
13/09/2011
Όταν απευθύνεσαι σε αυριανούς επιτυχημένους δεν μπορείς παρά να διδάσκεις την επιτυχία… Ο τομέας Τουριστικών Σπουδών του ΟΜΗΡΟΥ έχει να επιδείξει πολυποίκιλες και ξεχωριστές δραστηριότητες με αποκορύφωμα τις βραβεύσεις των σπουδαστών του στο διαγωνιστικό τμήμα του 4ου Διεθνούς Forum Γαστρονομίας, που διοργανώθηκε από το Chef’s Club στο πλαίσιο της έκθεσης HO.RE.CA.
06/09/2011
Ξεκίνησε ο Διαγωνισμός του Semifind.gr και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Κερδίστε υποτροφίες σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
02/09/2011
Σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις ο ΟΜΗΡΟΣ προχωρά σε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των έντυπων Μέσων Ενημέρωσης. Διδάσκουν: Γιώργος Αυτιάς, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Μάγδα Τσέγκου, Ντόρα Κουτροκόη, Χάρης Λεμπιδάκης, Γιώργος Γρηγοριάδης κι ο Βασίλης Σκουντής, επικεφαλής των Τμημάτων Αθλητικής Δημοσιογραφίας.
01/09/2011
Ο Πρόεδρος του Μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Ομίλου, Σοφοκλής Ξυνής μιλά για το όραμα και τους στόχους του οργανισμού.
26/08/2011
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ένα από τα μεγαλύτερα ΙΕΚ σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια των νέων της χώρας μας για προσωπική ευημερία και επαγγελματική κατοχύρωση.
18/08/2011
Σπούδασε το Επάγγελμα Υγείας που ψάχνεις στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα. Η Σ.Β.Ι.Ε η πρώτη σχολή που λειτούργησε στην Ελλάδα στον τομέα των επαγγελμάτων υγείας στελεχώνει εδώ και 43 χρόνια όλα τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και ιατρικά εργαστήρια της χώρας.
16/08/2011
Είτε διαλέξεις να υπηρετήσεις με αέρα και φτερά, δηλαδή αεροπορικές ειδικότητες,είτε την ειδικότητα αθλητικές σπουδές,τουριστικά επαγγέλματα, παιδαγωγικά και ηλεκτρονική,οικονομία και διοίκηση,μαγειρική και ομορφιά,πληροφορική και αυτοκίνητο μέχρι art and design και περιβάλλον,οι στόχοι σου θα είναι πάντα υψηλοί γιατί σε κάθε κλάδο σπουδών του ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ υπάρχει ποιότητα κατεύθυνσης, διδακτικού προσωπικού,και σεβασμός προς την προσωπικότητα σου.
25/07/2011
Θέλεις να γίνεις ο manager του αύριο; Θέλεις να κατακτήσεις την κορυφή και να αποκτήσεις υπεύθυνες θέσεις ακόμα και στις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες; Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τεράστια εμπειρία στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, θα σε κάνουν στέλεχος υψηλών αξιώσεων. Θα αναδείξεις το ταλέντο σου σε οποιαδήποτε επιχείρηση και στο πιο ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον.
19/07/2011
Ονειρεύεσαι άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Θέλεις να είσαι ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας σε όλες τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό; Θέλεις οι σπουδές σου να επιβραβεύονται με μετάλλια από τους κορυφαίους chef; Τότε η λύση είναι μία. Σπουδές μαγειρικής στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
12/07/2011
Στον απαιτητικό κόσμο των πολυεθνικών το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέκτησε και πάλι την κορυφή, σαρώνοντας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Young Creative Chevrolet 2011!
04/07/2011
Τώρα έχεις και εσύ την ευκαιρία να σπουδάσεις στα κορυφαία ΙΕΚ της χώρας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και να γίνεις ο πιο ανταγωνιστικός επαγγελματίας. Γιατί να σπουδάσεις στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ; Επειδή, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, είναι τα μοναδικά ΙΕΚ στα οποία αποκτάς 4 τίτλους σπουδών σε 2 χρόνια. Επειδή συμμετέχεις σε 140 ΔΩΡΕΑΝ ακαδημαϊκά σεμινάρια, το έτος, ανώτερου εκπαιδευτικού κύρους, τα οποία πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Xinis Education Festival, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ελλάδα.
22/06/2011
Το Semifind.gr,το απόλυτο portal εκπαίδευσης προσφέρει στους χιλιάδες αναγνώστες του δώρα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, από 20 Ιουνίου έως και 20 Ιουλίου 2011, μπορείτε να συμμετάσχετε στο μεγάλο διαγωνισμό μας...
14/06/2011
Η πρωτιά είναι δική μας και με διάρκεια… Μετά τις διακρίσεις των chef στo 4ο Διεθνές Forum Γαστρονομίας, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του AEGEAN OMIROS COLLEGE σαρώνουν για άλλη μία χρονιά τα βραβεία Young Creative Chevrolet!
01/06/2011
Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα Σπουδών από το ΙΕΚ Intergraphics στην Αθήνα. 35 ειδικότητες από θεματικές κατηγορίες όπως Art & Design, Πληροφορική, Μόδα & Ομορφιά σας περιμένουν.
25/05/2011
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ και η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που πιστά ακολουθεί από το 1957, έτος ουσιαστικής ίδρυσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και τους οράματος του προέδρου του και καθηγητού, κ. Σοφοκλή Ξυνή ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού).
11/05/2011
Στο πλαίσιο του XINIS EDU FESTIVAL 2011, ο ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το METROPOLIS διοργανώνουν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο την Τρίτη 17 Μαΐου, ώρα 18:00 με θέμα: SOCIAL MEDIA MARKETING - Google campaign & Google analytics.