ΙΕΚ

14/05/2013
Σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τα πανευρωπαϊκά δεδομένα προχωρά η εταιρεία AMC, που εδώ και 50 χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με κορυφαίας ποιότητας μαγειρικά σκεύη, μαγειρεύοντας στο μεγαλύτερο ανοξείδωτο σκεύος στον κόσμο -ούτε λίγο, ούτε πολύ 4 τετραγωνικών μέτρων, για 10.000 μερίδες!- σε μια μεγάλη γιορτή για όλους, στο κλειστό στάδιο TAE KWON DO Π. Φαλήρου, την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
13/05/2013
Το ξεχωριστό αυτό τριήμερο ομορφιάς που διοργανώνεται στην καρδιά της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, παρέχοντας σας δωρεάν υπηρεσίες και συμβουλές, έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε το καλοκαίρι που μας έρχεται!
02/05/2013
Υπερθεματίζοντας τη συμβολή του 3ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων, ώστε να αποτελέσει ο Πειραιάς, Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, «εγκαινίασε» με την ομιλία του τις εργασίες του συνεδρίου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον εκλιπόντα Γεώργιο Κασιμάτη, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο οποίος έχασε τη «μάχη» με την επάρατο νόσο λίγες ημέρες πριν το συνέδριο.
26/04/2013
Τα Τμήματα Μαγειρικής Τέχνης-Chef και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής μοίρασαν για άλλη μία χρονιά απλόχερα το χαμόγελο σε άλλο ένα σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», αυτήν τη φορά στο Περιστέρι.
25/04/2013
Ανάμεσα στα βραβεία δύο απόφοιτοι του τομέα Art & Design του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ ο Χρήστος Γκόλφης και η Λένα Σταματάκη με το Βραβείο ΕΒΓΕ στην κατηγορία οπτική ταυτότητα – Λογότυπος.
23/04/2013
Επισημαίνοντας τις προοπτικές της Γλυφάδας ως τουριστικό θέρετρο, ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κώστας Κόκκορης προλόγισε το 2ο Τουριστικό Συνέδριο με θέμα «Οι νέες εναλλακτικές μορφές Τουρισμού ως μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», το οποίο διεξήχθη από το δήμο Γλυφάδας και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013.
19/04/2013
Ρεπορτάζ στην Αθήνα έκαναν οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, καταγράφοντας την κοινωνική πραγματικότητα. Αντικείμενό τους αυτήν τη φορά το λουκέτο στο ιστορικό βιβλιοπωλείο της Εστίας.
18/04/2013
Ήταν όλοι τους εκεί: οι σπουδαστές, οι καθηγητές και η διοίκηση του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ενώθηκαν σε μία γιορτή στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ για να υποστηρίξουν την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη».
17/04/2013
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας, και με αρκετές δόσεις χιούμορ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου – Παρουσίαση του εξειδικευμένου σεμιναρίου «Η υποκριτική ως εργαλείο στην καθημερινότητα».
17/04/2013
Με σταθερή «ρότα» προς την παροχή ναυτιλιακών σπουδών υψηλής ποιότητας που διαμορφώνουν τους πλέον ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προβαίνει, και φέτος, στη διοργάνωση του 3ου μεγάλου Ναυτιλιακού Συνεδρίου -στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013- με τίτλο: «Shipping and the Piraeus Cluster: Road to recovery», το οποίο στοχεύει στη διεξοδική ανάλυση των παραγόντων που μπορούν να συντείνουν στην ανάκαμψη του ναυτιλιακού κλάδου στη χώρα μας.
16/04/2013
Ο Marketing Director της αλλαντοβιομηχανίας «ΥΦΑΝΤΗΣ», κ. Νίκος Γιατράκος, επισφράγισε για άλλη μία χρονιά την αγαστή συνεργασία που έχει η γνωστή εταιρεία με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρουσιάζοντας στους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης-Chef και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής τη λειτουργία της εταιρείας που για πάνω από 30 χρόνια έχει ηγετική παρουσία στο χώρο της και παράγει πάνω από 500 προϊόντα.
12/04/2013
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης, στα πλαίσια της οποίας θα συγκεντρώσει ενδύματα και υποδήματα για το Σύλλογο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, που φροντίζει καθημερινά εκατοντάδες άπορες ελληνικές οικογένειες στην περιοχή της Αθήνας.
12/04/2013
Στρατηγική συνεργασία σύναψε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την DPG Digital Media, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των media στην Ελλάδα. Οι σπουδαστές των Τμημάτων Δημοσιογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από την πρακτική άσκηση τους στα εξειδικευμένα διαδικτυακά portals που έχει ήδη αναπτύξει η DPG.
11/04/2013
Με γνώμονα την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού ως καίριο μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και ο Δήμος Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Τουρισμού, με θέμα: «Οι νέες εναλλακτικές μορφές Τουρισμού ως μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», το οποίο εντάσσεται στο πλήθος των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με δωρεάν συμμετοχή, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013.
10/04/2013
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Δρ. Ιωσήφ Σηφάκη, σε μία αποκαλυπτική ομιλία του με θέμα « Η ψηφιακή εποχή του αύριο», την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι στο θέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη.
10/04/2013
Στηρίζουμε το έργο της Πανελλήνιος Εταιρίας Πρόληψης για τον Καρκίνο "Στόχος-Πρόληψη". Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης "Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο!"
09/04/2013
Ο τρόπος που εκφραζόμαστε, μας καθορίζει. Διαμορφώνει την εικόνα μας στα μάτια των άλλων και την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε σε προσωπικό, κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο.
05/04/2013
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κι ο ΕΣΑΚΕ έχουν την τιμή να ανακοινώσουν μία μοναδική συνεργασία για τα εκπαιδευτικά χρονικά της χώρας. Συμπράττουν και δημιουργούν, στα πρότυπα του NBA, τους Young Reporters, την ομάδα σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θα καλύπτει δημοσιογραφικά τους αγώνες της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13.
03/04/2013
Για 6η συνεχή χρονιά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πιστό στο ραντεβού του με την ελίτ της μόδας, συμμετείχε ενεργά στην 13η Athens Exclusive Desingers Week –AXDW, Εβδομάδα Μόδας Σχεδιαστών στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στηρίζοντας ενεργά τον απόλυτο θεσμό μόδας που δυναμικά έχει εδραιωθεί στην ελληνική πραγματικότητα.
03/04/2013
Τα ελληνικά ρομποτάκια «Θαλής» και «Αιμιλία» έκλεψαν την παράσταση! Μεγάλοι πρωταγωνιστές των ημερών αναδείχθηκαν ο Θαλής και η Αιμιλία, τα δύο σύγχρονα ρομποτάκια, που «επιστρατεύτηκαν» από τον Όμιλο Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ για τις ανάγκες της τετραήμερης ευρωπαϊκής συνάντησης του προγράμματος Robgap στην Αθήνα και τη διοργάνωση επίδειξης και ανοιχτής συζήτησης ως παράλληλης δράσης από το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.