Μεταπτυχιακά:
Art & Design

MA DESIGN specializing in Branding

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022
1 έτος
Master
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• πρώτο πτυχίο και αναλυτική βαθμολογία (μεταφρασμένα στα Αγγλικά)
• αστυνομική ταυτότητα
• πτυχίο αγγλικής γλώσσας (π.χ.: test IELTS: 6,0)
• portfolio
• βιογραφικό (στα Αγγλικά)
• αίτηση εισδοχής (AAS Application form)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το μάθημα MA επικεντρώνεται στο ρόλο της οπτικής ταυτότητας στο branding, με στόχο να παράγει ευέλικτους και δημιουργικούς επαγγελματίες που κατανοούν το σχεδιασμό μέσα σε ένα επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο.
Με γνώμονα την έξυπνη έρευνα και αξιολόγηση, θα εξερευνήσετε τη στρατηγική σκέψη των υποκείμενων εμπορικών σημάτων και θα δείτε πώς αυτή η στρατηγική μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργική έκφραση.
Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα MA εξετάζει την ανάγκη κατανόησης του τρόπου με τον οποίο το branding, η καινοτομία και ο σχεδιασμός συνδέονται, θεωρητικά και στην πράξη, εντός και εκτός εταιρειών και οργανισμών, με τρόπο που συνδέεται με τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων.
Θα μάθετε και θα εξερευνήσετε πώς συνδέονται απαραίτητα η επωνυμία και η καινοτομία, και εισάγουν μια μέθοδο για τη δημιουργία ισχυρής συνέργειας μεταξύ των δύο, χρησιμοποιώντας το design management και το design thinking.
Η υιοθέτηση μιας οπτικής προσέγγισης στο θέμα της καινοτομίας με γνώμονα την επωνυμία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για σπουδαστές από μια σειρά δημιουργικών κλάδων, όπου μια προσέγγιση με γνώμονα την πρακτική στην ακαδημαϊκή μάθηση αποτελεί το κύριο συστατικό της αναζήτησης γνώσης και νοήματος. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το βασικό πλαίσιο της καινοτομίας που βασίζεται στην επωνυμία και να σας επιτρέψει να ενεργήσετε ως «πράκτορας» ενός πλήθους νέων διεπιστημονικών έργων, διαδικασιών και συζητήσεων σχετικά με την καινοτομία.
Τέλος, αυτό το πρόγραμμα MA είναι χρήσιμο για όσους εργάζονται στο σχεδιασμό, τη διαχείριση του σχεδιασμού, το μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις.

Πρόγραμμα σπουδών: Βρετανικό, του Πανεπιστημίου του Sunderland
Τύπος Πτυχίου: Βρετανικό Πτυχίο Master of Arts in Design

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
1ο τετράμηνο
• Design Studies 1 (60 credits)
2ο τετράμηνο
• Design Studies 2 (60 credits)
3ο τετράμηνο
• Design Studies 3 (60 credits)

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογείσαι σε ποσοστό που αγγίζει το 100% από τις εργασίες σου (projects). Δεν υπάρχουν καθόλου γραπτές εξετάσεις και απομνημόνευση. H κάθε εργασία επιδέχεται κριτική σε καθορισμένη προθεσμία (deadline). Ο καθηγητής υποχρεούται σε προφορικό και γραπτό σχολιασμό (feedback), ο οποίος έχει ως στόχο να τονίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της δουλειάς σου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Οι σπουδαστές, που δουλεύουν εντατικά κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, αποφοιτούν έχοντας δημιουργήσει ένα υψηλής ποιότητας portfolio έργων και η γνώση τους καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του χώρου της διαφήμισης. Τα παραπάνω προσόντα τους καθιστούν περιζήτητους στον επαγγελματικό στίβο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας