Μεταπτυχιακά:
Art & Design

MA DESIGN Specialising in Advertising

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022
1 έτος
Master
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• πρώτο πτυχίο και αναλυτική βαθμολογία (μεταφρασμένα στα Αγγλικά)
• αστυνομική ταυτότητα
• πτυχίο αγγλικής γλώσσας (π.χ.: test IELTS: 6,0)
• portfolio
• βιογραφικό (στα Αγγλικά)
• αίτηση εισδοχής (AAS Application form)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ταχύρρυθμο αυτό πρόγραμμα σπουδών συνδέεται άμεσα με τους γρήγορους ρυθμούς της βιομηχανίας της διαφήμισης. Η εκπαίδευση μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον σας εξοπλίζει με αυτοπεποίθηση ώστε να παράγετε υψηλής ποιότητας έργο υπό πίεση και μέσα σε σύντομες χρονικές προθεσμίες. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών αναπτύσσει τις ικανότητές σας όσον αφορά την παρουσίαση, τον σχεδιασμό, την εργασία με Mac καθώς και την οπτική επικοινωνία, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μέσα σε αυτή τη βιομηχανία και αποτελούν πολύτιμα εφόδια για την προσέγγιση διαφημιστικών εταιριών.
Οι σπουδαστές εργάζονται με projects ατομικά, έχοντας επίσης τη δυνατότητα να εργαστούν ομαδικά με “ζωντανά” projects (live projects) όπως συμβαίνει στον εργασιακό χώρο. Η διαφήμιση είναι ουσιαστικά ομαδική δραστηριότητα, συνεπώς η ομαδική αυτή εργασία προετοιμάζει τους σπουδαστές για τη μελλοντική καριέρα τους.

Πρόγραμμα σπουδών:
Βρετανικό, του Πανεπιστημίου του Sunderland
Τύπος Πτυχίου: Βρετανικό Πτυχίο Master of Arts in Design

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
1ο τετράμηνο
• Design Studies 1 (60 credits)
2ο τετράμηνο
• Design Studies 2 (60 credits)
3ο τετράμηνο
• Design Studies 3 (60 credits)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογείσαι σε ποσοστό που αγγίζει το 100% από τις εργασίες σου (projects). Δεν υπάρχουν καθόλου γραπτές εξετάσεις και απομνημόνευση. H κάθε εργασία επιδέχεται κριτική σε καθορισμένη προθεσμία (deadline). Ο καθηγητής υποχρεούται σε προφορικό και γραπτό σχολιασμό (feedback), ο οποίος έχει ως στόχο να τονίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της δουλειάς σου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Οι σπουδαστές, που δουλεύουν εντατικά κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, αποφοιτούν έχοντας δημιουργήσει ένα υψηλής ποιότητας portfolio έργων και η γνώση τους καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του χώρου της διαφήμισης. Τα παραπάνω προσόντα τους καθιστούν περιζήτητους στον επαγγελματικό στίβο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας