Μεταπτυχιακά:
Τουρισμός & Ναυτιλιακά

MSc Tourism and Hospitality από το University of Sunderland

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
1 έτος
Master
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Προπτυχιακό Τίτλο Σπουδών
• Αστυνομική Ταυτότητα
• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
• Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
Τo Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ & Τουριστικού Μάνατζμεντ του Κολλεγίου DEI σε συνεργασία με το University of Sunderland, έχει στόχο την εκπαίδευση μεταπτυχιακών σπουδαστών σε τομείς που θα οικοδομήσουν μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία αξιοποιώντας ένα διεθνώς καταξιωμένο τίτλο σπουδών. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα παρέχουν μια δυναμική και ισορροπημένη αναλογία διαχειριστικής τεχνογνωσίας και ακαδημαϊκής εξειδίκευσης, εξοπλίζοντας τους μελλοντικούς αποφοίτους με πολύτιμες πρακτικές γνώσεις απευθείας από το χώρο της αγοράς, ηγετικές δεξιότητες, αυτοπεποίθηση και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, αντισυμβατικό τρόπο σκέψης και καινοτόμα κριτική ικανότητα, προσανατολισμό στις λύσεις και επιχειρηματικό πνεύμα και μια παγκοσμιοποιημένη και εξωστρεφή οπτική.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τουρισμού - MSc Tourism & Hospitality - University of Sunderland σας παροτρύνει να αναλύσετε και να εκτιμήσετε τα κύρια ζητήματα μέσα στην τουριστική βιομηχανία. Θα ερευνήσετε τη σχέση μεταξύ των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της διαχείρισης των προορισμών προκειμένου να καταφέρετε μακροχρόνια βιωσιμότητα καθώς και το ρόλο του event tourism στην ανάπτυξη των προορισμών σαν καταλύτης για φυσική, οικονομική και κοινωνικοπολιτισμική αναγέννηση. Επιπλέον το μάθημα παρέχει μια ματιά στην πολιτικές οικονομίες γύρω από την ανάπτυξη και τη συμβολή του Τουρισμού σε προορισμούς που έχουν υποστεί καταστροφές.
Οι σπουδαστές αποκτούν την κατάλληλη κατάρτιση που απαιτείται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στον Τομέα Τουρισμού και Φιλοξενίας και επωφελούνται από την πρακτική εμπειρία και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις επισιτισμού, Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεις Διαχείρiσης Εκδηλώσεων, Επιχειρήσεις Συμβουλευτικής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος MSc Tourism & Hospitality, ο απόφοιτος θα έχει αποκτήσει ένα επιπλέον εφόδιο για να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα του τουρισμού, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης -όπως Hotel Manager, Tourism Development Officer ή Resort Office Manager- σε ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και άλλες θέσης στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας