Μεταπτυχιακά:
Μηχανολογία & Τεχνολογία

Msc Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ''Άνθρωπος & Νερό - Man & Water''

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (Καβάλα) (ΔΙΠΑΕ)
ΚΑΒΑΛΑ
Οκτώβριος 2021
3 εξάμηνα
Master
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Έδρα UNESCO Con–E -Ect που εδρεύει στην πόλη της Δράμας και ειδικότερα στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, προσφέρει το Π.Μ.Σ. με τίτλο «Άνθρωπος και Νερό», επιχειρώντας την πλέον ολοκληρωμένη προσέγγιση του φυσικού πόρου «Νερό». Το συγκεκριμένο ΠΜΣ έχει έναν καινοτόμο και πρωτότυπο σχεδιασμό που οφείλεται στο γεγονός ότι περιλαμβάνει στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα δύο παράλληλες κατευθύνσεις, αυτή της «έλλειψης νερού» και αυτή της «περίσσειας νερού», προσέγγιση μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) είναι τρία (3) εξάμηνα, εκ των οποίων τα πρώτα δύο αντιστοιχούν στη θεωρητική διδασκαλία, ενώ το τρίτο αφιερώνεται στην εκπόνηση της Μεταπτυχιακής Διατριβής.

ΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ

  •  Νέους επιστήμονες από τη χώρα μας και το εξωτερικό, οι οποίοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν Ακαδημαϊκή ή Ερευνητική καριέρα στη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.
  •  Στελέχη οργανισμών, εταιριών και φορέων, Ιδιωτικών ή Δημόσιων, που έχουν ως αντικείμενο το νερό και ασχολούνται ή υπηρετούν αυτό.
  •  Φυσικά πρόσωπα με συναφές επιστημονικό υπόβαθρο, τα οποία διαθέτουν ή σκοπεύουν να λειτουργήσουν τεχνικές εταιρίες, εργαστήρια, τεχνικά γραφεία ή επιχειρήσεις, των οποίων το αντικείμενο είναι το νερό.
  •  Κάθε επιστήμονα από τη χώρα μας και το εξωτερικό που αντιλαμβάνεται τη μέγιστη σημασία αυτού του φυσικού πόρου για τον άνθρωπο και την ύπαρξή του στη γη μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  •  Έναν μεταπτυχιακό τίτλο με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO.
  •  Ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή εκπαίδευση στη Διαχείριση Νερού σε «περίσσεια» αλλά και «έλλειψη».
  •  Διδασκαλία σε εξειδικευμένα εργαστήρια αλλά και στο πεδίο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
  •  Ακαδημαϊκό προσωπικό αποτελούμενο από εξέχοντες καθηγητές και επισκέπτες καθηγητές Πανεπιστημίων του Εξωτερικού και της χώρας μας, όπως και από στελέχη μεγάλων Διεθνών Οργανισμών (ΟΗΕ, UNESCO).
  •  Δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε διδακτορικό επίπεδο.
  •  Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε Διεθνείς Οργανισμούς.
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας