Μεταπτυχιακά:
Μηχανολογία & Τεχνολογία

MSc in Construction (Project) Management

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ
Φεβρουάριος 2020, Οκτώβριος 2020
12 - 24 μήνες
Master
Πλήρους , Μερικής, Εξ' Αποστάσεως
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την αίτηση θα χρειαστούν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
- Πτυχίο Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή αναλυτική βαθμολογία ή Επαγγελματικό δίπλωμα (υπό όρους)
- Βιογραφικό σημείωμα
- Δύο συστατικές επιστολές
- Αίτηση εγγραφής συμπληρωμένη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πανεπιστήμιο του Heriot Watt
Το Πανεπιστήμιο Heriot – Watt του Εδιμβούργου ιδρύθηκε το 1821 ως Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών και ήταν το πρώτο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στον κόσμο. Οι ιδρυτές του Πανεπιστημίου είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα εκπαίδευε ανθρώπους σε όλες τις ταχύτατες αναπτυσσόμενες τεχνολογίες. Το Πανεπιστήμιο πήρε το όνομά του από τον οικονομολόγο George Heriot και τον μηχανικό James Watt, γνωστό για την ανακάλυψη της ατμομηχανής. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο οικονομολόγος Adam Smith.
Το Πανεπιστήμιο προσφέρει καινοτομικά προγράμματα σπουδών σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Τα υψηλά στάνταρντ του Πανεπιστημίου ελέγχονται από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας (Quality Assurance Agency) του Βρετανικού κράτους. Το Πανεπιστήμιο Heriot – Watt του Εδιμβούργου είναι κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο (Chartered British University). Σύμφωνα με το Sunday Times University Guide το HWU βραβεύθηκε ως το καλύτερο «Σκωτσέζικο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2012/13» και μάλιστα για 2η συνεχή χρονιά. Μάλιστα, η έγκριτη εφημερίδα Sunday Times το κατατάσσει ως 9ο καλύτερο Πανεπιστήμιο στην Μεγάλη Βρετανία (ανάμεσα σε 128 κρατικά πανεπιστήμια) και το καλύτερο (1ο) στην φοιτητική ικανοποίηση. Επιπλέον ανεξάρτητη έρευνα από την ένωση φοιτητών (National Student Survey, 2012) το κατατάσσει και αυτή καλύτερο Πανεπιστήμιο στην Σκωτία και 40 καλύτερο στη Μεγάλη Βρετανία. Όσο αφορά την απορρόφηση των αποφοίτων του, το Πανεπιστήμιο Heriot Watt είναι στα 10 καλύτερα στην Μεγάλη Βρετανία αφού το 94% απορροφάται μέσα στους 6 πρώτους μήνες από την αποφοίτηση (National Student Survey).

Το Edinburgh Business School
Το Edinburgh Business School είναι η μεταπτυχιακή σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Heriot Watt του Εδιμβούργου. Προσφέρει προγράμματα εφαρμοσμένης Διοίκησης Επιχειρήσεων σε μεμονωμένους σπουδαστές, αλλά και σε πολυεθνικές εταιρίες. Τον Απρίλιο του 2013 η έγκριτη εφημερίδα Financial Times σε σχετική λίστα κατέταξε το Edinburgh Business School ως το πλέον (Νο 1) δημοφιλές πρόγραμμα ΜΒΑ στον κόσμο για πέμπτη συνεχή χρονιά. Στον κόσμο των επιχειρήσεων το Edinburgh Business School κατέχει περίοπτη θέση αφού το 40% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο με βάση την κατάταξη (Fortune 500), έχουν στο δυναμικό τους αποφοίτους του προγράμματος MBA. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιτυχημένων αποφοίτων, αναγνώριση από κρατικούς οργανισμούς, πολυεθνικές εταιρίες καθώς και τα ΜΜΕ το Edinburgh Business School προσφέρει προγράμματα και τίτλους σπουδών που βελτιώνουν τις δεξιότητες των εκπαιδευομένων, αυξάνουν τις δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και βοηθούν τις επιδόσεις των εταιριών.

Δίδακτρα
Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνονται τα μαθήματα, τα βιβλία, οι σημειώσεις, οι ασκήσεις, τα case studies, η πρόσβαση στην κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου με προσωπικό κωδικό για κάθε σπουδαστή, τα εξέταστρα καθώς και η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων από συνεργαζόμενες βιβλιοθήκες. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ευελιξίας στις πληρωμές όπως επίσης και δυνατότητες αυτοχρηματοδότησης.

Διάρκεια & Μέθοδοι Εκπαίδευσης
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα είναι σχεδιασμένα κατά τέτοιο τρόπο, που επιτρέπουν στο σπουδαστή να προσαρμόζει τις σπουδές του στις μεταβαλλόμενες εργασιακές και προσωπικές του καταστάσεις ή ανάγκες. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν διάρκεια 12 - 24 μήνες. Ενάρξεις: Ιανουάριο, Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται σε όλη την Ελλάδα με μορφή Blended Learning.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι σπουδές και η επιπλέον εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων (και αυτών που επιθυμούν να ενταχθούν και να εξελιχθούν στην αγορά εργασίας), με πρακτικές ικανότητες και όχι απλούς θεωρητικούς τίτλους, έχουν πλέον καταστεί αναγκαία προσόντα για την εξέλιξη, αλλά και για τη διατήρηση της εργασίας, ειδικά όταν διανύουμε μια κρίση με ανταγωνιστική και πολύ δύσκολη (οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά) περίοδο.
Η λύση είναι λοιπόν, αφενός ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, που να ταιριάζει στις εκάστοτε ανάγκες κάθε εργαζόμενου και αφετέρου σοβαρές σπουδές, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απόκτηση ενός αυθεντικού και πιστοποιημένου πτυχίου ισότιμου των Ελληνικών Κρατικών Πανεπιστημίων και μάλιστα από διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο.
Τώρα όλοι έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν με ευέλικτη, εμπλουτισμένη μάθηση (flexible blended learning) σε όλη την Ελλάδα (σε όποια περιοχή κι αν βρίσκονται) και στις δικές τους συνθήκες χρόνου και ρυθμού, στο διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Edinburgh Business School (Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Heriot Watt University Εδιμβούργου - HWU) και να αποκτήσουν αυθεντικούς μεταπτυχιακούς τίτλους (MBA, MSc και Doctorate).
Με βάση την αξιολόγηση της Guardian (Guardian Rankings, www.guardian.co.uk/education), το Heriot Watt University είναι ένα από τα Καλύτερα Πανεπιστήμια για Business and Management Studies. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με την τελευταία αξιολόγηση των Financial Times (ft.com 2010, http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/online-mba), το ΜΒΑ του Edinburgh Business School του Heriot Watt University βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης σε ότι αφορά την παγκόσμια ακτινοβολία και δημοτικότητά του! Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται στην Ελλάδα μέσω του CeMS – Centre of European Management Studies.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας