Μεταπτυχιακά:
Τουρισμός & Ναυτιλιακά

MBA in Hospitality (Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2017
2 έτη
MBA
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

O Τουρισμός αποτελεί για την χώρα μας μία από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες και χαρακτηρίζεται από διαρκή ανάπτυξη. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες τη τουριστικής αγοράς εργασίας για εξειδικευμένα στελέχη, προσφέρει το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MBA in Hospitality, σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University. Οι εργοδότες του κλάδου επιδιώκουν την απασχόληση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης με κατάλληλες δεξιότητες διαχείρισης, καθώς και ικανή επαγγελματική πείρα στον τομέα. Το MBA in Hospitality φιλοδοξεί να καλύψει την ανάγκη αυτή και έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν στο εθνικό και παγκόσμιο ξενοδοχειακό επιχειρηματικό περιβάλλον. Στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ιδιαίτερη είναι η ανάγκη για την ανάπτυξη ομάδων υψηλών επιδόσεων. Για το λόγο αυτό, στο πρόγραμμα σπουδών γίνεται μια σαφής εστίαση στην ομάδα και τη δυναμική του έργου, και προκαλεί τους φοιτητές να αναλάβουν διαφορετικούς τύπους ρόλων με σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;
- Το μοναδικό μεταπτυχιακό αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (MBA in Hospitality), που παρέχεται στην Ελλάδα από κορυφαίο Βρετανικό πανεπιστήμιο.
- Προοπτικές άμεσης επαγγελματικής εξέλιξης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού - τουριστικού κλάδου.
- Ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα ιδανικό για εργαζομένους και κατοίκους της περιφέρειας.
- Διεθνής αναγνώριση του τίτλου σπουδών και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας και του δικτύου συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
- Διδακτικό προσωπικό, κάτοχοι διδακτορικών & μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, με πλούσιο συμβουλευτικό έργο σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και άριστες σχέσεις με την τουριστική αγορά εργασίας. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επαγγελματικές Προοπτικές
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in Hospitality, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς αγοράς εργασίας, προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο της Διοίκησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν εξαιρετικές προοπτικές να:
- Σταδιοδρομήσουν ως ανώτερα και ανώτατα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και οργανισμών
- Δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας τη δική τους ξενοδοχειακή επιχείρηση.
- Να συνεχίσουν για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας