IEK:
Μαγειρική

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Οκτώβριος 2017, Φεβρουάριος 2018
1 έτος
Πλήρους
Ελληνικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Απολυτήριο Λυκείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τι είναι:
H σημερινή έντονα ανταγωνιστική αγορά εργασίας, απαιτεί πολυάριθμο προσωπικό για τη στελέχωση κουζίνας μιας επισιτιστικής μονάδας. Ο chef έχει ανάγκη από ικανούς βοηθούς που θα είναι εξειδικευμένοι στην παραγωγή έτοιμων παρασκευασμάτων και θα καλύπτουν σωστά τις ανάγκες διατροφής των πελατών.
Η Μαγειρική Τέχνη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έρχεται να καλύψει την ανάγκη αυτή. Ο απόφοιτος της συγκεκριμένης ειδικότητας αποτελεί το "δεξί χέρι" του σεφ, τον άμεσο συνεργάτη του. Είναι ο άνθρωπος που έχει τις ικανότητες να διοικήσει και να διευθύνει το υφιστάμενο προσωπικό και που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον αρχιμάγειρα σε μια ενδεχόμενη απουσία του.

Τι διδάσκομαι;
Μαγειρική Τέχνη
Ζαχαροπλαστική Τέχνη
Στοιχεία Εστιατορικής Τέχνης
Εμπορευματογνωσία - Τροφογνωσία
Στοιχεία Τεχνικών Εγκαταστάσεων
Στοιχεία Τουριστικής Νομοθεσίας
Στοιχεία Εμπορικού - Εργατικού Δικαίου
Αγωγή του πολίτη - Ανθρώπινες σχέσεις
Οργάνωση & Λειτουργία αποθήκης - Κοστολόγηση & Έλεγχος
Υγιεινή - Ασφάλεια
Στοιχεία Ξενοδοχειακής Τέχνης
Πρακτική Αριθμητική
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές:
Μεγάλα εστιατόρια
Ξενοδοχειακές Μονάδες
Επιχειρήσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
Βιομηχανίες τυποποιημένων Προϊόντων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
Εταιρίες Catering
Eλεύθερος Eπαγγελματίας ή δημιουργώντας τη δική σου Tουριστική Eπιχείρηση
 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας