IEK:
Art & Design

Φωτογραφία

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ
ΒΟΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022
2 έτη
Πλήρους
Ελληνικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Απολυτήριο Λυκείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…ένα επάγγελμα άπειρες προοπτικές επαγγελματικής καριέρας! Η φωτογραφία είναι τέχνη και ταυτόχρονα επάγγελμα με μέλλον, ενώ αποτελεί αναμφίβολα έναν Συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο ταυτισμένο με την ανάπτυξη των media και των τεχνολογικών εξελίξεων. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των εντύπων και σε κάθε τους μορφή(περιοδικά, διαφήμιση, εφημερίδες, κτλ)προκειμένου να αντιληφθεί την ζήτηση για την δημιουργία φωτογραφικών εικόνων.

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ στα πλαίσια της ειδικότητας του φωτογράφου είναι εδώ για να σου προσφέρει: Τεχνογνωσία

Απευθύνεσαι σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει και που διαρκώς προκύπτουν νέα δεδομένα με την πρόοδο της τεχνολογίας, ταυτόχρονα το θεωρητικό κομμάτι της φωτογραφίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πρακτικό. Ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο, οφείλεις να έχεις κατανοήσει πλήρως την λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής και την σχέση της αμοιβαιότητας. Στόχος μας να έρθεις σε άμεση επαφή με το τεχνικό-τεχνολογικό μέρος πάνω στο οποίο θα χτίσεις το επάγγελμα σου!

Αυτοπεποίθηση – επαγγελματική ταυτότητα

Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου… o κάθε φωτογράφος έχει την δικιά του προσωπική ματιά! Μέσα από καταξιωμένους συνεργάτες και εντατική εκπαίδευση θα μάθεις να εκφράζεσαι και να δουλεύεις στηριζόμενος στην δική σου αισθητική και πάνω στον τομέα που πραγματικά σε ενδιαφέρει. \

Επαγγελματική Ευελιξία

To ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ σε ΟΛΕΣ τις ειδικότητες δίνει βαρύτητα στην πρακτική εφαρμογή. Είμαστε εδώ για να δημιουργούμε επαγγελματίες όχι απλά σπουδαστές ειδικοτήτων. Ο κάθε σπουδαστής αποτελεί κρίκο στην αλυσίδα των 30 χρόνων της λειτουργίας μας. Η επαγγελματική σου πορεία είναι για μας στόχος! Είσαι τυχερός, η φωτογραφία δεν αποτελεί μόνο καλλιτεχνική έκφραση , είναι ένας ρεαλιστικός επαγγελματικός προσανατολισμός .Εκθέσεις, σεμινάρια, συνεργασίες, επισκέψεις σε μουσεία και συμμετοχές σε διαγωνισμούς αποτελούν στρατηγικό κομμάτι και μέρος του προγράμματος της εκπαίδευσης σου. Ο απόφοιτος της ειδικότητας μπορεί να εργαστεί σε αμέτρητους τομείς. Μόδα, διαφήμιση, φωτοειδησεογραφία (φωτορεπορτάζ), studio φωτογραφίας, social Media, YouTube, γάμος, βάφτιση, αρχιτεκτονική φωτογράφιση, κινηματογράφος, καλλιτεχνική φωτογραφία ,Photoshop, ψηφιακές εκτυπώσεις και περιοδικά είναι μερικά μόνο από τα πεδία της ειδικότητας του φωτογράφου, εσύ θα επιλέξεις!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ:
ΣΧΕΔΙΟ-ΧΡΩΜΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΕΧΝΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ι & ΙΙ, ΘΕΩΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, Α/Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι & ΙΙ, ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΟΜΕΤΡΙΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ PHOTOSHOP, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι & ΙΙ, ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι & ΙΙ, ΣΥΝΘΕΣΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Ι & ΙΙ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ, ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤ/ΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, STILL LIFE, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (ΒΙΟΜΗΧ.ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ), ΜΟΔΑ, ΓΑΜΟΣ, ΠΟΡΤΡΕΤΟ, ΚΛΠ., MARKETING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤ/ΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
• Studio Φωτογραφίας
• Εφημερίδες – Περιοδικά
• Διαφημιστικές Εταιρίες
• Κινηματογραφικοί Οργανισμοί
• Πρακτορεία Τύπου
• Εταιρίες Παραγωγής
• Εταιρίες Εμπορίας Φωτογραφικών Ειδών
• Ατελιέ Γραφικών Τεχνών και Δημιουργικά Γραφεία
• Ως ελεύθερος επαγγελματίας ή να δημιουργήσεις το δικό σου φωτογραφικό studio.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας