IEK:
Διαιτολογία / Τρόφιμα

Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΞΑΝΘΗ, ΠΑΤΡΑ, ΧΑΝΙΑ
Οκτώβριος 2020, Φεβρουάριος 2021
2 έτη
Πλήρους
Ελληνικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 Απολυτήριο Λυκείου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο τεχνικός γαλακτοκομίας- τυροκομίας έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο επαγγελματία, με αναγνωρισμένη αξία στον χώρο και με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Ο απόφοιτος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις για την επεξεργασία γάλακτος και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων.

Επιπλέον, ο σπουδαστής εκπαιδεύεται δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, αποκτώντας εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους τυποποίησης και σηματοποίησης γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προετοιμάζει άριστα το μελλοντικό απόφοιτο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με αξιώσεις στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγέλματος που έχει επιλέξει.

Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι μεταδίδουν στους σπουδαστές τις γνώσεις, τις τεχνικές αλλά και την αγάπη τους για το επάγγελμα. Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

  • Παραγωγή και Αξιοποίηση Γάλακτος
  • Χημεία Γάλακτος
  • Μικροβιολογία Γάλακτος
  • Τεχνολογία Γάλακτος
  • Εξοπλισμός και Οργάνωση Βιομηχανιών Γάλακτος
  • Τυροκομία Ι
  • Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
  • Βουτυροκομία
  • Τυροκομία ΙΙ
  • Εξοπλισμός Τυροκομείου
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας - Προστασία Περιβάλλοντος
  • Γεωργική Οικονομία και Πολιτική
  • Οργάνωση Επιχείρησης - Marketing
  • Παραγωγή Παραπροϊόντων Γάλακτος
  • Τεχνολογία και Έλεγχος Προϊόντων Γάλακτος
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
  • Γεωργικές Εγκαταστάσεις
  • Γεωργική Τεχνική

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς ως εξειδικευμένος επαγγελματίας σε:

  • βιομηχανίες γάλακτος
  • τυροκομεία
  • μονάδες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων (βούτυρο, γιαούρτι, παγωτό κ.α.)
  • συνεταιρισμούς
  • κτηνοτροφικές μονάδες
  • υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου
  • ελεύθερος επαγγελματίας
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας