IEK:
Μαγειρική

Μαγειρική (Chef)

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2019, Φεβρουάριος 2020
2 έτη
Πλήρους
Ελληνικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου ή άλλης αναγνωρισμένης εκπαιδευτικής δομής (απλή φωτοτυπία)
• Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (απλή φωτοτυπία)
• 4 έγχρωμες φωτογραφίες, μικρού μεγέθους
• Πιστοποιητικό Γέννησης (μόνο για αγόρια) 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η συνταγή της επιτυχίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ συνεχίζεται και στον τομέα της μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής. Με σύμβουλο σπουδών τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων σεφ & ζαχαροπλαστών στα σύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ, οι σπουδαστές αποκτούν τα εφόδια για μια λαμπρή πορεία στον επαγγελματικό στίβο. Η συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ Μαγειρικής της ΣΒΙΕ στα εξειδικευμένα Master Classes, σε διαγωνισμούς μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους ιδιαίτερου γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενισχύει το ταλέντο τους και αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ικανότητες τους.

Σπούδασε Chef Σχολή Μαγειρικής ΣΒΙΕ, στην Αθήνα, και κάνε το ταλέντο σου επάγγελμα! Ακολούθησε ένα από τα πιο σύγχρονα και δημιουργικά επαγγέλματα στον χώρο της εστίασης και ξεχώρισε για τις μοναδικές ικανότητες σου! Η ΣΒΙΕ συνεχίζει την παράδοση στην παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών και στον τομέα της μαγειρικής εξασφαλίζοντας στους σπουδαστές της όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ως chef. Ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης είναι ο υπεύθυνος για τη σωστή οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας σε οποιαδήποτε επισιτιστική επιχείρηση (εστιατόριο, ξενοδοχείο, κρουαζιερόπλοιο).

Συντονίζει το προσωπικό της κουζίνας, δημιουργεί το μενού καθώς έχει την ευθύνη του ελέγχου της ποιότητας των πρώτων υλών και της σωστής εκτέλεσης και παρουσίασης των πιάτων. Οι σπουδαστές από τις Σχολές Μαγειρικής αποκτούν την ικανότητα να αποδίδουν γαστρονομικά τον πολιτισμό και την κουλτούρα απ’ όλα τα μέρη της γης.

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΜΙΑ – ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
ΥΓΙΕΙΝΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
CATERING
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ
2 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ)
ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
ΧΡΗΣΗ Η/Υ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ
Εκπαίδευση από έμπειρους και καταξιωμένους chefs.
Συμμετοχή σε εξειδικευμένα Master Classes, μαθήματα – σεμινάρια Μαγειρικής και σε διαγωνισμούς μαγειρικής.
Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες μονάδες εστίασης.
Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια στα πρότυπα μεγάλων εστιατορίων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Μπορείς να εργαστείς σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σε επισιτιστικές επιχειρήσεις (εστιατόρια όλων των ειδών), εταιρείες catering, κρουαζιερόπλοια, casino, ιδρύματα, νοσοκομεία αλλά και να δημιουργήσεις την προσωπική σου επιχείρηση, εστιατορίου ή catering.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας