IEK:
Μαγειρική

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ
Φεβρουάριος 2018, Οκτώβριος 2018
2 έτη
Πλήρους
Ελληνικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Απολυτήριο Λυκείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις Ξενοδοχειακής και Επισιτιστικής μορφής και δομής, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Με τις αποκτούμενες γνώσεις μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα την οργάνωση και τη λειτουργία μιας σύγχρονης κουζίνας, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου. Η ειδικότητα αυτή έρχεται ως αρωγός των αναγκών των Ελληνικών Επιχειρήσεων του Επισιτιστικού χώρου για να καλύψει τα υπάρχοντα κενά με στελέχη ικανά να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

O απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) » μπορεί να εργαστεί σε:

  • Ξενοδοχειακές Μονάδες
  • Εστιατόρια ελληνικής ή διεθνούς κουζίνας
  • Επιχειρήσεις Επισιτισμού – Catering
  • Κρουαζιερόπλοια
  • Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής
  • Επιχειρήσεις Εστιατορίων Γρήγορης Εστίασης
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας