ΙΕΚ IST

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΘΗΝΑ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 68, 11742
T. 210/4822222
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το IST College αποτελεί κορυφαία επιλογή στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα SupportedDistanceLearning καθώς και διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης αλλά και Δια Βίου Μάθησης σε ευρείς τομείς: τις Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες, την Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική, τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας και τον Τουρισμό και την Φιλοξενία.

Όραμα
Όραμα του IST είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών και υπηρεσιών, η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, καθώς και η ενεργός συμβολή του στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και διεθνώς.

Αποστολή
Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους φοιτητές μας, τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και μαθησιακή εμπειρία που θα συντελέσουν στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους προκειμένου να προσαρμοστούν σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία και αγορά εργασίας. Παράλληλα, έχουμε ως κύριο γνώμονα τη δημιουργία ενός μαθησιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος μεταξύ των φοιτητών μας, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των προοπτικών σταδιοδρομίας τους.

Για το IST, επίκεντρο είναι ο Φοιτητής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.