Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ - Αθήνα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΘΗΝΑ
Ιπποκράτους 22, 10680
T. 2108225983
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όλα ξεκινούν από ένα όνειρο. Ένα όνειρο που τροφοδοτείται από το πάθος, το πείσμα και το όραμα, μέχρι να γίνει πράξη.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ξεκίνησε ως το όνειρο τεσσάρων φίλων που γνωρίστηκαν στη Σχολή Μηχανικών Αεροπορίας. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Καρανταλής. Η παρέα των φιλόδοξων νέων διέκρινε την ανάγκη για μια Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών, σε μια χρονική περίοδο που δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα στον τομέα της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Η τεχνογνωσία και η επαγγελματική εμπειρία τους ως Υπεύθυνοι Τεχνικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Αεροσκαφών στο Τατόι, καθώς και η πολύτιμη βοήθεια του καθηγητή και μέντορά τους, συνετέλεσαν στη γέννηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ξεκινώντας το 1971 με μια μόνο ειδικότητα, διδάσκοντας οι ίδιοι και επιδιώκοντας συνεχώς την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για τους σπουδαστές, έθεσαν τα θεμέλια της επιτυχίας που διαρκεί μέχρι και σήμερα. Η επαγγελματική κατάρτιση και η έμφαση στην πρακτική ενασχόληση με ένα αντικείμενο σπουδών ξεκίνησε χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, που όντας οι ίδιοι καταξιωμένοι επαγγελματίες, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο κάθε νέος θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί πρακτικά και θεωρητικά σε αυτό που αγαπά και να ενσωματωθεί στην αγορά εργασίας. Περνώντας τα χρόνια, προσέθεσαν πάνω από 50 ειδικότητες, ενώ εισήγαγαν πολλές από αυτές για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας ουσιαστικά τον κλάδο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!

Education Redefined

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει, εξελίσσεται, επαναδιαμορφώνεται, επιλέγουμε να μη μείνουμε στάσιμοι. Βασιζόμενοι στην Ιστορία και τις Αξίες μας, έχοντας στο DNA μας την καινοτομία, αξιοποιώντας την εμπειρία μας και αναπροσαρμόζοντας διαρκώς τις εκπαιδευτικές μας μεθόδους, δίνοντας χώρο για έμπνευση και εξέλιξη, επαναπροσδιορίζουμε τη θέση μας στη Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα μας.

Το μυστικό της επιτυχίας; Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί στις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας, όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σου.

Έχοντας ως μέγιστο κριτήριο την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, όραμά μας είναι να είμαστε ο πιο σύγχρονος και καινοτόμος όμιλος εκπαιδευτηρίων στην Αττική, που προετοιμάζει τους επαγγελματίες του μέλλοντος και συμβάλλει στην κοινωνική αλλαγή μέσω του επαναπροσδιορισμού της εκπαίδευσης.

Επενδύοντας σταθερά σε υποδομές και εξοπλισμό, αλλά και συνεργαζόμενοι με κορυφαίους καθηγητές και εταιρείες με ηγετική θέση, δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

Πάρε θέση στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ο σύγχρονος επιτυχημένος επαγγελματίας που ονειρεύεσαι.

Προγράμματα Σπουδών

Φεβρουάριος 2022
Φεβρουάριος 2022
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.