Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Επιθεωρητές / Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας – ISO 9001:2015 - σε συνεργασία με την TUV ACADEMY

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
E-learning Χρηματοοικονομικής Διοικητικής και Διοίκησης Έργων – ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Αγαπητού Μαρία, Συνεργάτης TUV ACADEMY

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε υποψήφιους επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ), συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΠ, υπεύθυνους ποιότητας, στελέχη και εργαζόμενους επιχειρήσεων, ιδιώτες και γενικότερα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και υψηλών απαιτήσεων γνώση σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Περιλαμβάνει συνολικά 17 δραστηριότητες που, μέσω διαδραστικών μεθόδων εκπαίδευσης, εξοικειώνουν τους εκπαιδευόμενους, σε σύντομο χρονικό διάστημα («επιταχυνόμενη γνώση»), με τεχνικές επιθεώρησης.

Το πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι προαπαιτούμενο για να μπορεί να αναγνωριστεί ένα άτομο ως επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001:2015. Είναι μια από τις απαιτήσεις. Οι υπόλοιπες αφορούν στοιχεία ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και εμπειρίας.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση εξετάσεων, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Πιστοποιητικό Auditor / Lead Auditor με πιστοποίηση TUV ACADEMY (Αρ. αναγνώρισης EL.9.5.1) ενώ δίνεται σε όσους το επιθυμούν δυνατότητα συμμετοχής σε πραγματικές επιθεωρήσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Προαπαιτείται πρότερη εξοικείωση με τις απαιτήσεις του προτύπου. Προσφέρεται εγχειρίδιο εκμάθησης , σε όσους δεν κατέχουν πρότερη εξοικείωση.

Μονάδες ECVET: 2
Η εκπαιδευτική ενότητα οδηγεί σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.