Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Αναλυτική Γραφολογία

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Περί Ψυχής - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο από τη Διεθνή Ένωση Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Παναγιώτα-Γιουλίνα Δασκαλοπούλου,Διδικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με LL.M (διετές) στο Αστικό Δίκαιο. Ταυτόχρονα έχει σπουδάσει Αναλυτική & Δικαστική Γραφολογία στη Ιταλία, στη Σχολή CE.S.GRAF με έδρα την Ρώμη.

Περιγραφή σεμιναρίου

H Γραφολογία ασχολείται με την γραφοκινητική δραστηριότητα του ατόμου σε όλες τις φάσεις της ζωής του και χωρίζεται σε δύο βασικούς κλάδους: την Αναλυτική και τη Δικαστική Γραφολογία.

Η Αναλυτική Γραφολογία: Φανερώνει τις ιδιαιτερότητες του γράφοντα, την ψυχοσύνθεσή του, τον τρόπο που λειτούργει σε διάφορες καταστάσεις κ.α. πληροφορίες οι οποίες προκύπτουν από την παρατήρηση των σημείων της γραφής και της σύνθεσής τους. Η αναλυτική γραφολογία περιλαμβάνει:

  1. Επιλογή προσωπικού: Μέσα από την γραφή μπορούμε να καταλάβουμε εάν ένα άνθρωπος κάνει για την συγκειμένη δουλειά. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδομένο σαν τρόπος επιλογής προσωπικού, ζητάνε από τον γράφοντα μαζί με το βιογραφικό του και την γραφή του.
  2. Επαγγελματικού προσανατολισμού: Στοχεύει στην ανίχνευση των προσωπικών δεξιοτήτων για την επιλογή του επαγγέλματος και εφαρμόζετε κυρίως σε εφήβους.
  3. συμβατότητα ατόμων / οικογενειακή γραφολογία: Ψυχοδιανοητική συμβατότητα δύο συντρόφων ή μεταξύ των μελών της οικογένειας)
  4. Παιδαγωγική ή εξελικτική γραφολογία: Αναλύουμε τόσο τις παιδικές γραφές όσο και τις εφηβικές αλλά και το κάθε ίχνος – ζωγραφιά.
  5. Κλινική παθολογία / ψυχιατρική: Μπορούν να διακριθούν κάποιες παθήσεις από τις απλές έως και σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.
  6. Προσωπικές αναλύσεις: πορτρέτο – αυτογνωσία: Στοχεύει στην ψυχολογική διερεύνηση της προσωπικότητας του γράφοντα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διεξαγωγή μέσω ZOOM

Παρέχεται Βεβαίωση και το Υλικό Παρακολούθησης

Κόστος Συμμετοχής

35 ευρώ
25 ευρώ για φοιτητές, ανέργους και Α.Μ.Ε.Α.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.