Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Corporate Training

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Greek Gaming Academy
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Esports Corporate Training για μία εταιρία είναι το σύγχρονο Team Building. Μέσω του ηλεκτρονικού αθλητισμού προσφέρει χαρά και διασκέδαση ενώ καλλιεργεί πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας. Προσφέρει εκτόνωση ενώ αναπτύσσει δεξιότητες όπως ηγεσίας, διαπραγμάτευσης, διαχείρισης χρόνου και αλλαγών.
Αναπτύσσει την δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη, αλλά και την συναισθηματική νοημοσύνη, επιτυγχάνοντας το πολύτιμο για την εποχή “think outside the box”.
Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάλογο των σημερινών απαιτητικών ρυθμών, όπου αποφορτίζει τους εργαζόμενους, συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των ομάδων τους, αυξάνει την αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.
Το Esports Corporate Training είναι το “δώρο” του εργοδότη στον εργαζόμενο και κατ’ επέκταση στην ίδια την εταιρία. Με βασικό συντελεστή παραγωγής το Ανθρώπινο Δυναμικό, αποτελεί έναν ουσιαστικό πολλαπλασιαστή της αποδοτικότητάς του, η οποία μεταφράζεται σε αύξηση εσόδων για την εταιρία.
Είναι ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα Loyalty των “εσωτερικών” πελατών της επιχείρησης, οι οποίοι αποτελούν τον βασικό κορμό βιωσιμότητας και ανάπτυξης της.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε δύο σκέλη

Στο 1ο σκέλος γίνεται η επιλογή παιχνιδιών, η ομαδοποίηση των εργαζομένων και η συμμετοχή τους στο σεμινάριο του Mindfulness διάρκειας 6 ωρών.
Στο 2ο σκέλος coach συντονίζει και παρακολουθεί την απόδοση των εργαζομένων-gamers. Η διάρκεια του coaching προσδιορίζεται από την στοχοθέτηση και το μοντέλο που η επιχείρηση επιθυμεί να ακολουθήσει.
Στη ροή του προγράμματος αξιολογείται και η δυνατότητα δημιουργίας επαγγελματικής ομάδας με συμμετοχές σε Esports πρωταθλήματα. Πρόκειται για δράση η οποία προσδίδει ένα ακόμη θετικό πρόσημο στην εταιρία.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.