Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Diploma in Sales Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
IST College ΚΔΒΜ2
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
καθημερινές ενάρξεις
132 ώρες

Εισηγητής

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και πρακτικών γνώσεων.
Παναγιώτης Bελισσαρίου
Περικλής Κατριβάνος
Μαρία Μεταξογένη
Ανδρέας Κουτσοσπύρος
Κωνσταντίνος Μπέλσης

Σε ποιους απευθύνεται

- Sales Managers
- Account Executives
- Team Leaders
- Sales Development Rep.
- Σε στελέχη άλλων τμημάτων που έρχονται σε άμεση ή έμμεση επαφή με πελάτες και επιθυμούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος πωλήσεων και να αναπτύξουν μια αποτελεσματική συνεργασία.
- Σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα στο χώρο των πωλήσεων καθώς επίσης σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και Startupers, που επιθυμούν να αναπτύξουν το απαραίτητο υπόβαθρο προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να βελτιώσουν την κερδοφορία της εταιρία τους
To πρόγραμμα Diploma In Sales Management είναι ιδανικό για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες, μιας και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ζουν και να εργάζονται στον τόπο διαμονής τους και παράλληλα να ολοκληρώσουν ένα Πιστοποιημένο πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων, πλήρως προσαρμοσμένο στo ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα τους.

Σκοπός

Οφέλη για τους συμμετέχοντες
Το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα μπορούν:

  • Να γίνουν πολύ αποτελεσματικοί στην επαφή με τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων.
  • Να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και λειτουργίες του marketing και την επίδραση του στις πωλήσεις της επιχείρησης.
  • Να κατανοήσουν το πλαίσιο του σύγχρονου Customer Service και να εφαρμόζουν τεχνικές αποτελεσματικής εξυπηρέτησης πελατών.
  • Να αναπτύξουν τις managerial δεξιοτήτων που θα τους επιτρέψουν να οργανώσουν, να αναπτύξουν και να διοικήσουν ομάδες πωλήσεων που θα προσθέσουν αξία στην εταιρία
  • Να διεξάγουν αποτελεσματικές στρατηγικές και τεχνικές διαπραγμάτευσης.
  • Να κατανοήσουν το ρόλο και τα καθήκοντα του Key Account Manager και να μπορούν να σχεδιάσουν ένα πλάνο διαχείρισης μεγάλων πελατών.
  • Να κατανοήσουν βασικές οικονομικές έννοιες και εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ορθή λήψη αποφάσεων.
  • Να εστιάσουν και να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με τους πελάτες της αγοράς/στόχου μέσω της σωστής οργάνωσης του τμήματος πωλήσεων αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σε ένα διαρκές μεταβαλλόμενο και πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και έντονο ανταγωνισμό οι εταιρίες αναζητούν και χρειάζονται στελέχη πωλήσεων με τα εξής βασικά στοιχεία: Εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες υψηλού επιπέδου, ικανότητα να συνεργάζονται με τους πελάτες και να δημιουργούν ένα αποτελεσματικό δίκτυο πωλήσεων.

Το πρόγραμμα Diploma In Sales Μanagement έχει ως στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα σύνολο βασικών θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, πάνω στις αρχές του Sales Management αναλύοντας τις πλέον σύγχρονες πρακτικές και παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία.

Εμπλουτίζοντας τη γνώση με νέα δεδομένα και εξελιγμένες τεχνικές οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν και να χειρίζονται καταστάσεις που προκύπτουν στο τμήμα πωλήσεων με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

  • Effective Communication Skills for Sales Professionals and best selling techniques
  • Marketing For Successful Sales
  • Customer Service Experience
  • Managing a sales team
  • Sales Negotiations Dynamics
  • Key Account Management
  • Financial Tools for Sales Professionals
  • Market Analysis & Strategic Sales Planning
  • Organizing and Managing Sales Team/Territory Management

Πληροφορίες συμμετοχής

 Mετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κάτοχοι, ενός υψηλού κύρους πιστοποιητικού από το ISM EDUCATION του Ηνωμένου Βασιλείου (Εnodorsedby ISM EDUCATION) που θα αποδεικνύει τις γνώσεις και την εξειδίκευση τους στον τομέα των πωλήσεων.

Επίσης το πιστοποιητικό θα έχει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία ενός από τους ιστορικότερους και σημαντικότερους φορείς εκπαίδευσης σε προγράμματα πωλήσεων.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.