Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Content Marketing, CRO & Email Marketing

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Εισηγητής

Γιώργος Χατζηιωάννου
O Γιώργος Χατζηιωάννου από το 2011 εργάζεται ως υπεύθυνος του τμήματος Digital Marketing στη Netstudio. Είναι πιστοποιημένος ως Google Adwords Qualified Individual και Professional Internet Marketer από το Web Ceo University. Διαχειρίζεται δεκάδες διαφημιστικές online καμπάνιες και βοηθά στη διαμόρφωση και βελτίωση της εικόνας των προϊόντων και των υπηρεσιών πολλών μεγάλων αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επίσης διαθέτει επαγγελματική εμπειρία και ως web developer από το 2008, έχοντας δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες και eCommerce sites για διάφορες εταιρείες. Σε ό,τι αφορά τις σπουδές του, είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή σπουδαστές που τους ενδιαφέρει να κάνουν καριέρα στον περιζήτητο κλάδο του digital marketing, σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αξιοποιήσουν τα online εργαλεία προώθησης για να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και την παρουσία τους στο διαδίκτυο καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο την online διαφήμισης.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στην λειτουργία και αξιοποίηση των εργαλείων αποστολή newsletter, στις τεχνικές αποστολής και στον τρόπο σχεδιασμού ενός newsletter. Επίσης θα γίνει ανάλυση των τεχνικών Conversion Rate Optimization, τι πρέπει να προσέχουμε σε μία σελίδα, τι εργαλεία ανάλυσης υπάρχουν, τι είναι το A/B Testing και το Multivariate Testing, τι είναι heuristic analysis καθώς και ποια είναι τα στάδια βελτιστοποιησης μια σελίδας.

Περιγραφή σεμιναρίου

 Μάθετε πως μπορεί να τελειοποιηθεί ένα website ή η αποστολή ενός newsletter μέσα από μια μεθοδολογία πειραματισμού. Γνωρίστε τον κόσμο του digital marketing μαθαίνοντας τα μυστικά των Conversion Rate Optimization,του A/B Testing και των δυνατοτήτων του email marketing.

Διδακτικές ενότητες

  • Content Marketing
  • CRO
  • Email Marketing

Πληροφορίες συμμετοχής

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.  

  • Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: Δευτέρα & Τετάρτη 17:00 – 22:00
  • Διάρκεια μαθημάτων: από 1/3/2021 έως 3/3/2021

 

Κόστος Συμμετοχής

 109 €

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.