Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

It’s brunch time

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Anko Academy
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Μπακάλης Ηρακλής

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται στους λάτρεις της μαγειρικής τέχνης, σε επαγγελματίες Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες, σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, σε ιδιοκτήτες Εστιατορίων, Café και εξειδικευμένων χώρων εστίασης Brunch όπως και ξενοδοχείων. Από αυτό το σεμινάριο θα λάβετε πολλές ιδέες και τεχνικές, για να εμπλουτίσετε το μενού σας ή και να δημιουργήσετε θεματικά μενού Brunch ανάλογα με την εποχή και το είδος της επιχείρησής σας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Με ιστορία μεγαλύτερη των 100 ετών, το Brunch έχει κατακλύσει όλο τον κόσμο και παράλληλα την καθημερινότητά μας. Το συναντάμε σε όλους τους τύπους εστιατορίων και ξενοδοχείων, με απλές κλασικές αλλά και με σύγχρονες συνταγές, συνδυάζοντας τη βάση του brunch αλλά και την εξέλιξη που αναζητάνε οι πιο «ψαγμένοι» καταναλωτές. Στο σεμινάριο “It’s Brunch Time” θα αναδείξουμε τη φιλοσοφία του Brunch, θα παρουσιάσουμε γλυκές και αλμυρές συνταγές, ροφήματα, εύκολες και εξειδικευμένες προτάσεις. Το σεμινάριο απαρτίζεται από περισσότερες από πενήντα συνταγές και με προτάσεις διαφοροποίησης από τις αρχικές συνταγές βάσεις, έχει πλούσια θεωρία και αναλυτική προσέγγιση των υλικών και της εκτέλεσης της κάθε συνταγής. Τα video και οι φωτογραφίες του σεμιναρίου, δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια, περνώντας στους καταρτιζόμενους όλες τις γνώσεις που οφείλουν να έχουν. Το σεμινάριο “It’s Brunch Time”, είναι το καλύτερο μέσω εκπαίδευσης της πιο δημοφιλούς κατηγορίας σίτισης σε όλο τον κόσμο. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμιναρίου:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ BRUNCH

  • Brunch: Μία μόδα 100 και πλέον ετών
  • Διατροφικές συμβουλές για να απολαύσετε το brunch
  • Δομή σεμιναρίου

PANCAKES & ΚΡΕΠΕΣ

  • Εισαγωγή στα Pancakes
  • Pancakes with cheese frosting
  • Pancakes σαγανάκι με blueberies
  • Η βασική συνταγή της κρέπας
  • Κρέπα με σπανάκι και τυρί
  • Κρέπα ζαμπόν - τυρί
  • Κρέπα με λευκή σοκολάτα
  • Κρέπα πραλίνα - μπανάνα
  • Κρέπα suzette
  • Pan cakes με τυριά και μπέικον [Συνταγή (υλικά & εκτέλεση)]
  • Αλμυρά pan cakes με σολομό [Συνταγή (υλικά & εκτέλεση)]
  • Yorkshire pudding style pancake [Συνταγή (υλικά & εκτέλεση)]|
  • Okonomiyaki pancake [Συνταγή (υλικά & εκτέλεση)]

BASIC EGGS

  • Εισαγωγή στα αυγά
  • Αυγά βραστά (a la cocque / mole / durs)
  • Αυγά σοτέ au bacon
  • Αυγά en cocote a la creme
  • Αυγά Frits
  • Αυγά πανέ
  • Ομελέτα Bauveuse
  • Ομελέτα Lyonnaise
  • Αυγά Brouilles
  • Αυγά στραπατσάδα
  • Αυγά καγιανά

SPECIALISED EGGS

  • Σάλτσα Hollandaise
  • Benedict eggs
  • Egg in a hole with mushroom and bacon
  • Wok omelet με λαχανικά και σάλτσα φασολιών
  • White omelet
  • Φριτάτα με λουκάνικο chorizo, τυρί ματσένγκο και πατάτες
  • Αυγά ποσέ Φλωρεντίν

ΣΑΛΑΤΕΣ & SANDWICHES

  • Croque madame
  • Croque monsier
  • Βαφλά καλαμποκιού με αβοκάντο και sour cream
  • Σπαράγγια σχάρας - προσούτο - espuma hollandaise
  • Σαλάτα κινόα με αβοκάντο και φυσαλίδες
  • Τοστ με χάμον και καραμελωμένο ανανά
  • Open face bagel brunch
  • Crostini fruits and cheese

ΓΛΥΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ BRUNCH

  • Creme brulee french toast
  • Φρουτοσαλάτα με γάλα καρύδας και βανίλια
  • Granola με φρέσκα φρούτα
  • Σούπα βρόμης
  • Μπάρα δημητριακών
  • Raspberry coconut porridge
  • Baked banana porridge
  • Ρυζόγαλο με βανίλια – κανέλα και κάρδαμο

ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟ BRUNCH

  • Λεμονάδα
  • Smoothie φράουλα
  • Smoothie με ταχίνι, σοκολάτα και μπανάνα
  • Carrot cake smoothie
  • Παντζάρι – βατόμουρο smoothie

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια προγράμματος
Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 15 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο και κείμενα για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε παρακολουθήσει όλο το εκπαιδευτικό υλικό θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.

Μεθοδολογία

  • Ασύγχρονη μάθηση – δυνατότητα ευελιξίας στον χρόνο μελέτης
  • Γραπτά κείμενα μελέτης
  • Συνταγολόγιο
  • Μαγνητοσκοπημένες διδασκαλίες καθηγητή με 50 συνταγές
  • Επίδειξη τεχνικών σε κουζίνα (βίντεο)
  • Εκτέλεση συνταγών σε κουζίνα και styling σε πιάτο (βίντεο)
  • Κitchen kit (προαιρετικό)
  • Για να λάβετε την βεβαίωση παρακολούθησης θα πρέπει να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.
  • Σας προτείνουμε η παρακολούθηση να γίνει από σταθερό Ηλεκτρονικό υπολογιστή ή Laptop για την βέλτιστη χρήση της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης. Επίσης να έχετε υψηλής ποιότητας ταχύτητα Internet.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή