Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Academy Real Estate by NewDeal

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
NewDeal Group
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Περιγραφή σεμιναρίου

Η πρώτη κρατικά πιστοποιημένη Ακαδημία Real Estate στην Ελλάδα είναι γεγονός και παρέχει πλήρη και ολοκληρωτική γνώση επί της Συμβουλευτικής στις Επενδύσεις Ακινήτων και εξασφαλίζει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση από την μεγαλύτερη εταιρία Real Estate στην Ελλάδα. Παρέχεται όλη η τεχνογνωσία και η επιτυχημένη μεθοδολογία της μεγαλύτερης και με υψηλότερους τζίρους εταιρίας Real Estate της χώρας μας.

Πρόγραμμα Σπουδών

Η Academy Real Estate απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 ετών που στοχεύουν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο των ακινήτων, ξεκινώντας τη δική τους καριέρα ατομικά αλλά παράλληλα με όλη την υποστήριξη του ομίλου NewDeal Group.

Η Ακαδημία αποτελείται από κύκλους που ανταποκρίνονται στην σταδιακή εξέλιξη του κάθε σπουδαστή, έτσι ώστε σε συνδυασμό με την επαγγελματική του δραστηριότητα που ξεκινά ήδη από την εγγραφή του στην Ακαδημία, να μπορεί να υποστηρίξει, καλύψει και να αναπτύξει στοχευμένα τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή αφού ο ρυθμός προόδου και αφομοίωσης για τον κάθε σπουδαστή είναι μοναδικός.

Οι κύκλοι σπουδών της Academy Real Estate by NewDeal ξεκινούν από τη βασική γνώση θεμάτων που αφορούν το ακίνητο, των μεθόδων προστασίας και εξυπηρέτησης των πελατών, της διέλευσης σε συγκεκριμένα κανάλια πελατών, στην αξιολόγηση των ακινήτων, την εκτίμηση της αξίας καθώς και των μεθόδων ανάλυσης της αγοράς ακινήτων.

Στη συνέχεια, οι κύκλοι της Ακαδημίας εξελίσσονται σε διάφορες θεματικές ενότητες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Η δοκιμασμένη και επιτυχημένη μεθοδολογία της NewDeal Group, τεχνικές επικοινωνίας, αξιολόγηση πελατών, ψυχολογία των μερών, τεχνικές διαπραγμάτευσης, marketing ακινήτου, μέθοδοι προβολής, social media, video creation, διαχείριση χρόνου, ανάπτυξη πελατολογίου κ.α.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή
Ώρες: 10.00-11.30 μ.μ.

Διάρκεια: 12 Εβδομάδες

Τρόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Zoom

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.