Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Επίλυση Συγκρούσεων

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Lelaki Coaching
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Θοδωρής Τσάτσος, Ψυχολόγος
Ο Θοδωρής Τσάτσος σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εκπαιδευτεί στο Life Coaching και στη Συστημική θεραπεία από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Σήμερα δουλεύει με ενήλικες ώς ψυχολόγος και ως εισηγητής σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης.

Ελίνα Μαξούρα, Life, Business, Executive Coach/Mentor
Η Ελίνα Μαξούρα έχει σπουδάσει Πληροφορική, Coaching, Συμβουλευτική, Mentoring και CBT και έχει εργασθεί πάνω από 18 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Είναι πιστοποιημένη Life Coach - Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Executive Coach - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με εξειδίκευση στο Group & Team Coaching. Έχει ιδρύσει το LELAKI Coaching και δημιουργεί πολλά βιωματικά σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, όπως τα «DatingYourSelf», «BrandingYourSelf», «ΘΕΣΕ τη ζωή σου σε άλλη βάση», «Coach your business to success». Έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πολλές ημερίδες, συνέδρια και διοργανώσεις όπως το TEDxAthens2018. Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδας. Αγαπά τη δια βίου μάθηση και τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής! Σκοπός της είναι να στηρίζει ανθρώπους ώστε να κάνουν αλλαγές και να ζουν τη ζωή που οι ίδιοι θέλουν.

Σε ποιους απευθύνεται

Το workshop απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να διαχειριστούν ικανοποιητικά τις προκλήσεις στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Εργαζόμενοι, εταιρικά στελέχη, υπάλληλοι στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, ελεύθεροι επαγγελματίες που θέλουν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη μιας συνεργατικής σχέσης.

Σκοπός

Το workshop αφορά στο να βρούμε τρόπους να διαχειριστούμε τις καθημερινές συγκρούσεις που προκύπτουν στο εργασιακό περιβάλλον, ώστε να βιώνουμε αποτελεσματικότερες ικανοποιητικές συνεργατικές μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ολοκληρώνοντας το workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν καταφέρει να:
- αναγνωρίζουν τις συγκρούσεις και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται
- Κατανοήσουν την πολυδιάστατη φύση των συγκρούσεων
- Διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους
- Υιοθετούν θετικές στρατηγικές επίλυσης, που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Θα αναλυθούν:
- Τι είναι σύγκρουση
- Βιωματική άσκηση
- Τι είναι διεκδικητική συμπεριφορά
- Χαρτογράφηση Σύγκρουσης
- Ανάλυση μοντέλου Killman
- Τι είναι διαπραγμάτευση
- Τεχνικές διαπραγμάτευσης

Πληροφορίες συμμετοχής

Δομή:
1 3ωρο διαδραστικό workshop

Πώς:
Διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας zoom

Κόστος Συμμετοχής

49€ (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.