Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ISO/IEC 17020:2012 – Απαιτήσεις Προτύπου – Εσωτερικοί Επιθεωρητές

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
BQC
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε φορείς των οποίων οι εργασίες μπορεί να περιλαμβάνουν την εξέταση υλικών, προϊόντων, εγκαταστάσεων, εργοστασίων, διεργασιών, διαδικασιών εργασίας καθώς και τον προσδιορισμό της συμμόρφωσής τους με απαιτήσεις και την εν συνεχεία αναφορά των σχετικών αποτελεσμάτων στους πελάτες και όταν απαιτείται, στις εποπτεύουσες Αρχές
- Οργανισμούς που επιδιώκουν να διαπιστευθούν σύμφωνα με το Πρότυπο αυτό
- Οργανισμούς που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στις απαιτήσεις του Προτύπου
- Οργανισμούς που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τις διεργασίες της επιθεώρησης –διαπίστευσης

Περιγραφή σεμιναρίου

ISO/IEC 17020:2012 – Απαιτήσεις Προτύπου/Εσωτερικοί Επιθεωρητές
Οι φορείς ελέγχου διενεργούν αξιολογήσεις για λογαριασμό ιδιωτών, πελατών ή αρχών, με αντικειμενικό στόχο την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη συμμόρφωση των ελεγχόμενων με κανονισμούς, πρότυπα, προδιαγραφές, σχήματα ελέγχου ή συμβάσεις.

Οι παράμετροι ελέγχου περιλαμβάνουν θέματα ποσότητας, ποιότητας, ασφάλειας, καταλληλότητας για χρήση και συνεχούς συμμόρφωσης ως προς την ασφάλεια εν λειτουργία εγκαταστάσεων ή συστημάτων.

Οι γενικές απαιτήσεις με τις οποίες οι φορείς ελέγχου οφείλουν να συμμορφώνονται, ώστε οι υπηρεσίες τους να είναι αποδεκτές από τους πελάτες και τις εποπτικές Αρχές, είναι εναρμονισμένες με το παρόν Διεθνές Πρότυπο.

Το Διεθνές αυτό Πρότυπο αποτελεί τη βάση για την αξιολόγηση και διαπίστευση των φορέων ελέγχου και ουσιαστικά θέτει το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας αυτών των φορέων. Θέτει τις ειδικές απαιτήσεις για την οργάνωση, τα τεχνικά προσόντα των ελεγκτών, τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας αλλά και της αμεροληψίας τους.

 

Πληροφορίες συμμετοχής

Γιατί να επιλέξετε τη BQC
Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης και, κατ’ επέκταση, των προτύπων. Η BQC, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών σε όλον τον κόσμο, που χρησιμοποιεί για να προσφέρει υψηλότερο επίπεδο γνώσεις και εμπειρίας στον τομέα της Εκπαίδευσης.
Κλείστε θέση τώρα για το Εξειδικευμένο αυτό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.