Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Digital Marketing | Social Media, E-Mail Marketing, SEO, Google Ads, Google Analytics

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΕΜΕ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Σε ποιους απευθύνεται

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο Digital Marketing και θέλουν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στα digital εργαλεία, σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να μάθουν πώς να διαφημίζουν και πως να παρακολουθούν την online προβολή της επιχείρησής τους, σε εργαζόμενους / υπαλλήλους εταιρειών που θέλουν να αναπτύξουν τις digital δεξιότητές τους με στόχο να ανελιχθούν αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να προωθήσουν το επάγγελμά τους.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση στα εργαλεία.

Σκοπός

Η εκπαίδευση γίνεται βήμα προς βήμα από επαγγελματίες digital managers, στηρίζεται σε πρακτικές εφαρμογές - case studies και αφορά όλα τα digital μέσα (Social Media, E-Mail Marketing, SEO, Google Ads & Analytics) προκειμένου κάποιος να έχει ολοκληρωμένη γνώση έτσι ώστε να δημιουργεί αποδοτικές στρατηγικές Digital Marketing για κάθε είδος επιχείρησης.
Στόχος του προγράμματος είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει πλήρη εξοικείωση στην πράξη με όλα τα digital εργαλεία, έτσι ώστε μετά το πέρας του σεμιναρίου να έχει την αυτοπεποίθηση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο του Digital Marketing.

Περιγραφή σεμιναρίου

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ- ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Social Media Marketing (12 ώρες):
● Δημιουργία Επαγγελματικών Σελίδων σε Facebook, Instagram, Twitter και Linkedin
● Σχεδιασμός & Διαχείριση Διαφημίσεων
● Δημιουργία Audiences & Remarketing
● Business Manager
Email Marketing & Affiliate Marketing (3 ώρες):
● Εκμάθηση Δημιουργίας & Αποστολής Email Campaigns & Newsletters.
● Έννοια του Affiliate Marketing: πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό.
SEO (6 ώρες):
● Εκπαίδευση σε τεχνικές βελτίωσης μιας ιστοσελίδας, με στόχο να μπορείτε να «ανεβάσετε» την κατάταξη ενός website σε όσο δυνατόν “ψηλότερες θέσεις” στα αποτελέσματα της Google.
● Εφαρμογή σε real site WordPress – Plugin Yoast SEO.
Google Ads (15 ώρες):
● Εκπαίδευση βήμα προς βήμα στη δημιουργία Google Ads λογαριασμού, στον σχεδιασμό Καμπάνιας & Διαφημίσεων με την κατάλληλη χρήση Keywords έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να εντοπίσει τις διαφημίσεις σας στο Δίκτυο Αναζήτησης της Google.
● Δημιουργία διαφημίσεων με χρήση Banners στο Δίκτυο Εμφάνισης της Google (Branding), καθώς και με χρήση Video στο YouTube.
● Τεχνικές Remarketing.
● Πρακτικές συμβουλές & tips που σας καθοδηγούν να οργανώσετε με τον πιο αποδοτικό τρόπο τις Google διαφημίσεις σας, με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησή σας ή του πελάτη σας.
Google Analytics (4 ώρες):
Μελέτη Στατιστικών μιας Ιστοσελίδας και απόδοσης όλων των διαφημιστικών ενεργειών με στόχο τη συνολική βελτιστοποίηση των διαφημίσεών σας σε όλα τα digital μέσα Social, Google, Mail Campaigns κτλ.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 40 ώρες (50λεπτες) / 2 μήνες / 3 διδακτ. ώρες ανά μάθημα / 2 μαθήματα την εβδομάδα
ΩΡΑΡΙΑ: Απογευματινά/Βραδινά μετά τις 6μμ / Δυνατότητα εκπαίδευσης και τα Σάββατα
Το ωράριο διαμορφώνεται ανάλογα με τις συμμετοχές κατόπιν συνεννόησης.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ LIVE STREAMING
To πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με Live εισήγηση μέσω εύχρηστης online πλατφόρμας (τηλεμαθήματα) με χρήση laptop ή desktop.

• Τμήματα 10-14 ατόμων.
• Live εισήγηση μέσω εύχρηστης online πλατφόρμας (τηλεμαθήματα) με χρήση laptop ή desktop.
• Εκπαιδεύουν εισηγητές έμπειροι επαγγελματίες, ενεργοί στην αγορά εργασίας.
• Χορηγείται πλήρες πακέτο σημειώσεων.
• Το σεμινάριο πραγματοποιείται είτε εξ’ αποστάσεως με Live εισήγηση, είτε δια ζώσης στα εργαστήριά μας.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Το ΚΕΜΕ αποτελεί Αδειοδοτημένο Κέντρο του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας με Αριθμό Αδείας 2101023 (Κε.Δι.Β.Μ.1). Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται αντίστοιχη Βεβαίωση Σπουδών.

Κόστος Συμμετοχής

490€ | Early Bird 20% : 390€ Προκρατήσεις Θέσεων Σεμιναρίων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. | Εγγραφές Κρατήσεων έως 31/07 | Κατοχύρωση Θέσης - Προκαταβολή με την εγγραφή 130€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.