Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Ρευστότητα, Δάνεια, Επιχειρησιακή Επιβίωση την επόμενη ημέρα του κορωνοϊού. Μάθετε πώς!

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Ευστάθιος Λιακόπουλος, CEO της Business Support Services

Σκοπός

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να σας ενημερώσει για τα βασικά εργαλεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να πετύχετε λύσεις σε πιεστικά θέματα ρευστότητας, διασφάλισης εγγυήσεων, ρύθμισης και αναδιάρθρωσης οφειλών και δανείων ώστε να υποστηρίξετε τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Με την κρίση του «κορωνοϊού» και το λουκέτο σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, η γενικευμένη ύφεση αποτελεί δυστυχώς ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, παρά τα πρωτοφανή πυροσβεστικά μέτρα που έχουν λάβει κεντρικές τράπεζες και κυβερνήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα περάσει, αλλά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης θα συνεχιστούν. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί δείκτες, οι οποίοι υποδηλώνουν, πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση του τελευταίου τουλάχιστον αιώνα, δηλαδή μεγαλύτερη αυτής του 2008-2009. Ειδικά, οι χώρες που στηρίζουν την οικονομία τους σε υπηρεσίες, θα έχουν μεγαλύτερες οικονομικές συνέπειες.

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις και την αγορά στην επόμενη ημέρα της μεγάλης πανδημίας του κορωνοιού, παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει, το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ρευστότητα, Δάνεια, Επιχειρηματική Επιβίωση την επόμενη ημέρα του κορωνοιού. Μάθετε πως!», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, CEO της Business Support Services.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασύγχρονα και οποιαδήποτε χρονική στιγμή (στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα κατεβάσετε το υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει), μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία της εγγραφής σας. Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας μέσω του forum της πλατφόρμας στον κ. Λιακόπουλο και θα σας απαντηθούν εντός 72 ωρών.

Κόστος Συμμετοχής

30 ευρώ ανά συμμετοχή (συμπεριλαμβάνεται και το εκπαιδευτικό υλικό), ενώ ειδική εκπτωτική πολιτική εφαρμόζεται για περισσότερες των τριών συμμετοχών από τον ίδιο οργανισμό-εταιρεία. Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.