Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Licensed Practitioner of NLP (Neurolinguistic Programming) - Αδειοδοτημένοι Επαγγελματίες/Practitioners NLP

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Δρ. Eύα Μαντζουράνη
Master Practitioner και Trainer του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP)

Σε ποιους απευθύνεται

Σε φοιτητές ή αποφοίτους σχολών ανεξαρτήτου ειδικότητας που επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος τις τεχνικές και τις πρακτικές εφαρμογές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.
Σε επαγγελματίες, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους αποκτώντας δεξιότητες που τους προσφέρουν μεγαλύτερη επαγγελματική εξειδίκευση και ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης.

Σκοπός

Στόχος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τα προσόντα, γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να εργαστούν ως Αδειοδοτημένοι Επαγγελματίες/Practitioners NLP στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Περιγραφή σεμιναρίου

To Aegean Lifelong Learning Center προσφέρει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (Neuro-Linguistic Programming – NLP)ΤΜ που έχει στόχο την κατάρτιση ανθρώπων που επιθυμούν να εξελιχθούν ως Αδειοδοτημένοι Επαγγελματίες/Practitioners NLP.

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με διεθνή πιστοποίηση από την «Society of Neuro-Linguistic Programming™» που ίδρυσε το 1978 ο Dr.Richard Bandler, συν-δημιουργός του NLP!

Το πρόγραμμα Licensed Practitioner of NLPTM καλύπτει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται για την επαγγελματική εφαρμογή του NLP.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει, να καταρτίσει και να εξειδικεύσει τους σπουδαστές στις αρχές και μεθόδους που διέπουν τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό.

Συνδέει τους τρεις βασικούς άξονες του NLP -επικοινωνία, προσωπική ανάπτυξη και εναλλακτική θεραπεία- με τεχνικές, μοντέλα και μεθόδους όπως η αισθητηριακή οξύτητα, η επαναπλαισίωση, οι άγκυρες, η χρονογραμμή (Time Line), το μοντέλο Μίλτον, τα υπνωτικά γλωσσικά πρότυπα και το Mετα-Mοντέλο.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τρεις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις:
Α) Πιστοποίηση και άδεια από την διεθνή «Εταιρεία Νευρογλωσσικού ΠρογραμματισμούΤΜ » – «The Society of Neurolinguistic ProgrammingΤΜ».
Β) Πιστοποίηση από την «Ithaca Global Coaching Academy» διαπιστευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη ακαδημία από το Continuous Professional Development Standards Office (CPDSO).
Γ) Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-2 Aegean.

Το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος θα παρέχεται σταδιακά, ανά διδακτική ενότητα, μέσω ειδικά διαμορφωμένων ηλεκτρονικών τάξεων.

Τα 8 δια-ζώσης εργαστήρια είναι υποχρεωτικά και σε αυτά θα γίνει η πρακτική παρουσίαση και εξάσκηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Η ύλη χωρίζεται στις ακόλουθες ενότητες:

  • Εισαγωγή στον NLP.
  • Στόχοι και καλά-διαμορφωμένα αποτελέσματα
  • Διευθέτηση της συναισθηματικής κατάστασης
  • Αποτελεσματική Επικοινωνία – Αισθητηριακή οξύτητα και Συναισθηματική Εναρμόνιση
  • Διαδικασία της αλλαγής – Άγκυρες (και άλλες τεχνικές).
  • Αποτελεσματική χρήση της γλώσσας: Προϋποθέσεις του NLP, Κατηγορούμενα, Αναπλαισίωση, Μετα-μοντέλο, μοντέλο Μίλτον
  • Αναπαράσταση χρόνου – Χρονοδιαγράμματα
  • Μοντελοποίηση και στρατηγικές του NLP
  • Θεραπευτική εφαρμογή του NLP – εναλλακτική θεραπεία

Επαγγελματικές προοπτικές
Οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος Licensed Practitioner of Neurolinguistic ProgrammingTM (NLPTM) – Διαπιστευμένο Δίπλωμα στον Νευρογλωσσικό ΠρογραμματισμόΤΜ αποκτούν έναν πιστοποιημένο τίτλο που τους επιτρέπει να σταδιοδρομήσουν ως Επαγγελματίες/Practitioners NLP σε έναν κλάδο με πολύ μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια προγράμματος
4 μήνες/80-100 ώρες.  Distance Learning.

Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα
Φοιτητές, σπουδαστές, πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ ή Κολλεγίων, επαγγελματίες του κλάδου της Ψυχικής Υγείας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Διαφήμισης, του Μάρκετινγκ, στελέχη επιχειρήσεων και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Συνέχεια σπουδών
Εργασία ως Αδειοδοτημένος Επαγγελματίας/Practitioner NLP

Πιστοποίηση
Δύο διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις: Α) Πιστοποίηση και άδεια από την διεθνή «Εταιρεία Νευρογλωσσικού ΠρογραμματισμούΤΜ » - «The Society of Neurolinguistic ProgrammingΤΜ». Β) Πιστοποίηση από την «Ithaca Global Coaching Academy» διαπιστευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη από το Continuous Professional Development Standards Office (CPDSO). Επιπλέον, δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-2 Aegean.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.