Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Diploma in Master Life Coaching

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Νάσος Φωτόπουλος

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Aegean Lifelong Learning Center του Aegean College προσφέρει ένα advanced πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης στο Life Coaching με τίτλο «Diploma in Master Life Coaching» το οποίο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα με πιστοποίηση από τον φορέα «The International Authority for Professional Coaching and Mentors-IAPC&M.

Το Aegean Lifelong Learning Center προσφέρει το εξειδικευμένο πιστοποιημένο πρόγραμμα Master Life Coaching, το οποίο στοχεύει στην κατάρτιση και στην απόκτηση επιπλέον γνώσεων στον τομέα του Life Coaching, με σκοπό οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες του Master Life Coach.

Μετά τη λήξη του προγράμματος οι συμμετέχοντας θα είναι σε θέση να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά με ακόμη περισσότερες γνώσεις, εργαλεία και τεχνικές.
Η εξειδίκευση αφορά γνώσεις σε προχωρημένες δεξιότητες Coaching, γνώσεις διαχείρισης ομαδικών συνεδριών Coaching, γνώσεις για τη διαδικασία μάθησης μέσω της δράσης (Action Learning) και γνώσεις σε τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Θεωρίας Gestalt.
Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον διεθνή φορέα International Authority for Professional Coaching & Mentoring.
Το εξειδικευμένο πιστοποιημένο πρόγραμμα Master Life Coaching παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε επίπεδο ατομικών όσο και σε επίπεδο ομαδικών συνεδριών.

Αναλυτικά:

  • Παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι Coaches στον κόσμο.
  • Παρουσιάζει ολοκληρωμένα προχωρημένες δεξιότητες που χρειάζεται να επιδεικνύει σε κάθε συνεδρία του ο Master Life Coach.
  • Περιγράφει τη σημασία της διαχείρισης αλλά και τον τρόπο συντονισμού των ομαδικών συνεδριών.
  • Εξηγεί και αναλύει τον τρόπο της διαδικασίας της μάθησης μέσω της δράσης σε ομαδικές συνεδρίες.
  • Καταρτίζει τους συμμετέχοντες στην προσέγγιση του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και στις τεχνικές του.
  • Καταρτίζει τους συμμετέχοντες στη θεωρία Gestalt και στις τεχνικές

Το Πρόγραμμα σπουδών καλύπτει όλες τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις επαγγελματικές ικανότητες που απαιτούνται, έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι να είναι σε θέση να εργαστούν στην αγορά εργασίας ως Master Life Coaches.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι στόχοι ανά μάθημα ως προς τις επιδιωκόμενες, γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματικές ικανότητες των εκπαιδευομένων συνοψίζονται ως:

  • Προχωρημένες δεξιότητες Coaching
  • Team and Group Coaching
  • Action Learning
  • NLP & Gestalt Coaching

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια προγράμματος
6 μήνες (200 ώρες). Έναρξη 15 Νοεμβρίου 2019 Distance Learning.

Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα
Απόφοιτοι του προγράμματος Diploma in Life Coaching του Aegean College, απόφοιτοι άλλων προγραμμάτων Coaching, επαγγελματίες Coaches.

Πιστοποίηση
Δίπλωμα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Aegean και του παγκόσμιου φορέα πιστοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαπίστευσης Coaches, International Authority for Professional Coaching & Mentoring (IAPC & M). Δυνατότητα διαπίστευσης ως Accredited Master

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.