Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Lean Six Sigma Black Belt IASSC® online

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Greece Lean Six Sigma
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Βικτώρια Τσολίδου – Lean Six Sigma Master Black Belt, IASSC Accredited Training Associate™

Σε ποιους απευθύνεται

Διευθυντές Τμημάτων Βιομηχανίας ή Βιοτεχνίας, Διευθυντές Παραγωγής, Διευθυντές Ποιότητας, Προϊστάμενους Παραγωγής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Υπεύθυνους R&D, Υπευθύνους Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας, Υπεύθυνους συντήρησης, Επιθεωρητές Πιστοποίησης Ποιότητας / Ασφάλειας / Υγιεινής / Περιβάλλοντος), Διαχειριστές έργων, Business Analysts, Σύμβουλους επιχειρήσεων, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί ή εκπαιδευτεί ως Lean Six Sigma Green belts και θέλουν να ασχοληθούν fulltime με την υλοποίηση Lean Six Sigma Black Belt έργων στον οργανισμό τους.

Σκοπός

Ο σκοπός του εξ αποστάσεως προγράμματος είναι να προπονήσει τα στελέχη σε δεξιότητες επίλυσης διεργασιακών προβλημάτων σε βάθος, χρησιμοποιώντας στατιστικές τεχνικές, αλλά και να τους προετοιμάσει ως εμπειρογνώμονες και project managers διεργασιακών έργων.

Ο στόχος είναι να παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες εξειδικευμένα εργαλεία σχετικά με τη μεθοδολογία Lean Six Sigma μέσα από ένα μείγμα παρουσιάσεων πρακτικών ασκήσεων και cases studies καθώς και τη χρήση του στατιστικού πακέτου Μinitab 18.

Περιγραφή σεμιναρίου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ο πιστοποιημένος Lean Six sigma Black Belt IASSC® online, έχει πλήρη γνώση της μεθοδολογίας, μπορεί να ηγείται έργων βελτίωσης μεγάλης εμβέλειας ή να ηγείται ομάδες έργων επιπέδου Greenbelt ταυτόχρονα.

To Lean Six Sigma Black belt διάρκειας δύο μηνών ακολουθεί το BOK του IASSC με 80 ώρες ζωντανής εισήγησης, διαρθρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Θεματική ενότητα 1 Advanced SPC
  • Θεματική ενότητα 2 Measurement Systems Analysis
  • Θεματική ενότητα 3 DOE Screening Experiments
  • Θεματική ενότητα 4 Root Cause Analysis with Corrective Action
  • Θεματική ενότητα 5 Role of a Lean Six Sigma Champion
  • Θεματική ενότητα 6 Advance Lean techniques
  • Θεματική ενότητα 7Creating World class products and services
  • Θεματική ενότητα 8 Design for Six Sigma – DMADV
  • Θεματική ενότητα 9 Creating a continuous improvement culture
  • Θεματική ενότητα 10 Προετοιμασία έργου
  • Θεματική ενότητα 11 Προετοιμασία πιστοποίησης

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το επόμενο βήμα για την πιστοποίηση στο τρίτο επίπεδο (Black Belt). Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα μετά την λήξη του σεμιναρίου να δώσουν εξετάσεις (στα αγγλικά) μέσω του διεθνή φορέα πιστοποίησης IASSC για την απόκτηση του Six sigma Black belt certification με το επιπλέον κόστος των 400 ευρώ.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημ/νία λήξης εγγραφών: 25/09/2019

Μέθοδος και χώρος διεξαγωγής

Συνδυασμός των παρακάτω 2 μεθόδων:
-Εξ αποστάσεως ασύγχρονη τηλεκπαίδευση – διαδικασία διδασκαλίας όπου δεν απαιτείται η ταυτόχρονη συμμετοχή του εκπαιδευτή και των εκπαιδευομένων. Η διάθεση του εκπαιδευτικού υλικού και η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου γίνονται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (moodle), κάνοντας χρήση μόνο ενός απλού φυλλομετρητή, από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

-Εξ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκπαίδευση – διαδικασία διδασκαλίας με ταυτόχρονη συμμετοχή του εκπαιδευτή και των εκπαιδευομένων σε πραγματικό χρόνο, όπου όμως δεν απαιτείται ο εκπαιδευτής και οι εκπαιδευόμενοι να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία γίνεται με τη μορφή τηλεδιασκέψεων και η παρακολούθηση των εισηγήσεων γίνεται σε πραγματικό χρόνο έσω διαδικτυακής πλατφόρμας (webex), κάνοντας χρήση μόνο ενός απλού φυλλομετρητή, από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μπορεί να γίνει επιδότηση του προγράμματος επιμόρφωσης μέσω του πόρου ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 0,24% εφόσον έχει κατατεθεί 20 ημερολογιακές ημέρες πριν.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται ετήσια συνδρομή του στατιστικού πακέτου SigmaXL αξίας 299 $

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.