Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Lean 5S Auditor & Implementation program

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Greece Lean Six Sigma
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και Στελέχη επιχειρήσεων μεσαία, ανώτερα και ανώτατα, παραγωγικού η τομέα παροχής υπηρεσιών (Εργοδηγούς, Προϊστάμενους παραγωγής, συντήρησης, Διευθυντές παραγωγής,logistics, αποθηκών και διασφάλισης ποιότητας, Τεχνικούς Δ/ντες, και Διοικητικούς) και όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τη μεθοδολογία και για τον τρόπο εφαρμογής του στην ελληνική επιχείρηση.

Σκοπός

Το σύστημα 5S αποτελεί το θεμελιώδη λίθο για κάθε σύστημα συνεχούς βελτίωσης ή ολικής ποιότητας με σχεδόν μηδενικό κόστος εφαρμογής. Οι συμμετέχοντες μέσα από πολλά παραδείγματα, εκτενή χρήση multimedia, ασκήσεις, μελέτες περιπτώσεων από εταιρείες που έχουν εφαρμόσει 5S θα είναι σε θέση να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα 5S άμεσα.

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων στον τρόπο υλοποίησης της βασικής μεθοδολογίας της Λιτής διαχείρισης 5s απευθείας στον εργασιακό τους χώρο και της επιθεώρησης των χώρων που έχει υλοποιηθεί το σύστημα

Περιγραφή σεμιναρίου

To πρόγραμμα διάρκειας ενός μήνα με 16 ώρες ζωντανής εισήγησης, διαρθρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Θεματική ενότητα 1 Λιτή Διαχείριση
  • Θεματική ενότητα 2 8 πηγές σπατάλης
  • Θεματική ενότητα 3 Φιλοσοφία και δυνατότητες από την μεθοδολογία 5S
  • Θεματική ενότητα 4 Δημιουργία πλάνου υλοποίησης 5s
  • Θεματική ενότητα 5 Καθορισμός επιθεωρήσεων και μέτρηση αποτελεσμάτων
  • Θεματική ενότητα 6 5S auditor
  • Θεματική ενότητα 7 5s Διαδικασία επιθεώρησης

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημ/νία λήξης εγγραφών: 20/10/2019

Μέθοδος και χώρος διεξαγωγής
Συνδυασμός των παρακάτω 2 μεθόδων:
-Εξ αποστάσεως ασύγχρονη τηλεκπαίδευση – διαδικασία διδασκαλίας όπου δεν απαιτείται η ταυτόχρονη συμμετοχή του εκπαιδευτή και των εκπαιδευομένων. Η διάθεση του εκπαιδευτικού υλικού και η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου γίνονται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (moodle), κάνοντας χρήση μόνο ενός απλού φυλλομετρητή, από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

-Εξ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκπαίδευση – διαδικασία διδασκαλίας με ταυτόχρονη συμμετοχή του εκπαιδευτή και των εκπαιδευομένων σε πραγματικό χρόνο, όπου όμως δεν απαιτείται ο εκπαιδευτής και οι εκπαιδευόμενοι να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία γίνεται με τη μορφή τηλεδιασκέψεων και η παρακολούθηση των εισηγήσεων γίνεται σε πραγματικό χρόνο έσω διαδικτυακής πλατφόρμας (webex), κάνοντας χρήση μόνο ενός απλού φυλλομετρητή, από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μπορεί να γίνει επιδότηση του προγράμματος επιμόρφωσης μέσω του πόρου ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 0,24% εφόσον έχει κατατεθεί 20 ημερολογιακές ημέρες πριν.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.