Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Διαδικτυακός καθηγητής - Διαδικτυακό σεμινάριο ειδίκευσης στη διαδικτυακή διδασκαλία και στις βασικές αρχές της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α΄/ βάθμιας, Β΄/βάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, σε εκπαιδευτές ενηλίκων, αλλά και φοιτητές καθηγητικών σχολών.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τα διάφορα ψηφιακά περιβάλλοντα που μπορεί να αξιοποιήσει οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός, ώστε να δημιουργήσει διαδικτυακά μαθήματα, είτε «ζωντανής» μορφής (σύγχρονη τηλεκατάρτιση) είτε ασύγχρονης επικοινωνίας και διάθεσης εκπαιδευτικού υλικού. Έμφαση θα δοθεί σε παραδείγματα διδακτικής αξιοποίησης των περιβαλλόντων αυτών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Ηλεκτρονική Μάθηση (e-learning) αποτελεί μια ολοένα αυξανόμενη επιλογή σπουδαστών και εκπαιδευτικών, καθώς προσφέρει χρονική ευελιξία και διευκολύνει την πρόσβαση στη μάθηση. Ο σύγχρονος καθηγητής πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργεί και να προσφέρει μαθήματα αξιοποιώντας το διαδίκτυο, με ποικίλους τρόπους, ώστε να διευρύνει και το μαθητικό του κοινό.

Οι συμμετέχοντες-εκπαιδευτικοί θα είναι σε συνεχή επαφή με τους εισηγητές και θα επικοινωνούν μαζί τους σε πραγματικό χρόνο (real time) με την υποβολή γραπτών ή προφορικών ερωτήσεων

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.