Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Έξω η στεναχώρια - Αλλάξτε την σκέψη σας, αλλάξτε τη ζωή σας - MASTERCLASS

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Brain Matters Institute
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

ΔΡ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ PhD, CPsychol, AFBPsS

Σκοπός

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
-2 ΗΜΕΡΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
-1 ΩΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟYΣ ΣΑΣ
-1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ CD ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
-ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ
-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ (30 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)

Περιγραφή σεμιναρίου

ΕΞΩ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ-ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΕΝΤΑΡΑΚΗΣ PhD, CPsychol, AFBPsS

Ένα μοναδικό πρόγραμμα διάρκειας 2 ημερών όπου θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε ψυχολογικά πάνω στο θέμα που σας απασχολεί και να δείτε μοναδικές αλλαγές στην ζωή σας. Η πρώτη και η δεύτερη συνάντηση θα γίνουν στις εκάστοτε ημερομηνίες από τις 10:30-18.30. Η συνάντηση ξεκινάει με ερωτήσεις και απαντήσεις για τα θέματα που απασχολούν το κάθε άτομο. Έπειτα θα προχωρήσουμε με την ψυχολογική εργασία του θέματος που σας απασχολεί και θα βρούμε συνεργατικά τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης. Μετά την ολοκλήρωση του 2 ήμερου προγράμματος θα λάβετε μια συνοπτική έκθεση της εργασίας και των αποτελεσμάτων που λάβανε μέρος κατά την διάρκεια του προγράμματος και την οποία θα κρατήσετε ως οδηγό για την περαιτέρω εργασία σας και μετά την λήξη του προγράμματος. Θα συναντηθούμε ξανά έπειτα από 15 ημέρες για 1 ώρα για να εξετάσουμε την περαιτέρω πρόοδό σας. Επίσης θα έχετε υποστήριξη για 6 μήνες τηλεφωνικά ή μέσα από το Skype για 30 λεπτά κάθε εβδομάδα με την Δρ. Αλεξάνδρα Πενταράκη.

*Οι εκάστοτε ημερομηνίες που θα βρείτε εδώ αφορούν τις συναντήσεις μέσα από το Skype. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε δια ζώσης στο γραφείο της Δρ. Πενταράκη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί της.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.