Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Η Επικοινωνία με τα αγόρια

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Webseminars
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Ο Δημήτρης Κουτζαμάνης ,Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και συνιδρυτής στην ΑΜΚΕ Μαθήματα Ζωής. Έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών στην Γνωσιακή Συμπεριφορική και τη Συμβουλευτική Πένθους (Stonebridge College). Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Υπαρξιακής Συμβουλευτικής μέσα από την Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση (KU Leuven) Συνεχίζει τις σπουδές του στη Συνθετική θεραπεία με έμφαση στη Συναλλακτική ανάλυση. Ασκεί ενεργά τον εθελοντισμό και αρθογραφεί στο διαδίκτυο σε θέματα που αφορούν τον άντρα και τη ψυχική υγεία.Έχει ειδικευθεί στην Συμβουλευτική Πένθους.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε Φροντιστές παιδιών, Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Μονογονεικές Οικογένειες. Σε Κοινωνικούς Λειτουργούς, Δασκάλους, Φοιτητές Παιδαγωγικών. Σε Κοινό που επιθυμεί την καλύτερη αντιμετώπιση του αγοριού σε κάθε ηλικία.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί την τρίτη ενότητα του Προγράμματος Μεγαλώνοντας Αγόρια.

ΕΝΟΤΗΤΑ Γ, Δευτέρα 29/10/2018, 18:00μμ
Η Επικοινωνία με τα αγόρια
Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο γυναικείο και το αντρικό φύλο; Από ποια ηλικία φαίνεται αυτή η διαφορά; Γιατί τα αγόρια από πολύ μικρά έχουν την επιθυμία να είναι «πρώτα»; Γιατί ακούν καλύτερα όταν κάποιος τους μιλά με αμεσότητα; Για ποιους λόγους χρειάζεται αποφεύγουμε την κατήχηση στην επικοινωνία μας μαζί τους; Ο αντρικός εγκέφαλος εστιάζεται σε ένα πράγμα τη φορά; Και αν ναι, τι σχέση έχει αυτό με την επικοινωνία; Στην τρίτη ενότητα πρόκειται να διευρύνουμε τη γνώση μας στο κομμάτι της επικοινωνίας με τα αγόρια. Θα περιγραφούν αναλυτικά όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τα αγόρια να επικοινωνούν σκέψεις και συναισθήματα αλλά και τους τρόπους που χρειάζεται να ακούμε εμείς τα αγόρια όταν μιλούν.

Πληροφορίες συμμετοχής

Το παρόν σεμινάριο αποτελεί ενότητα του σεμιναρίου Μεγαλώνοντας Αγόρια, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε ολόκληρο είτε να επιλέξετε μεμονωμένες ενότητες.
Το Σεμιναριακό Πρόγραμμα παρέχεται διαδικτυακά, μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας e-learning (εικονική τάξη) με την εγγύηση της Cisco .
Για να το παρακολουθήσετε χρειάζεστε ΜΟΝΟ έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο Ίντερνετ, κάμερα και μικρόφωνο.
Οι διαδικτυακές συναντήσεις διαρκούν περίπου 2 ώρες, από τις 18:00 έως τις 20:00, και γίνονται στα προκαθορισμένες μέρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

*ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΤΕ live ΕΙΤΕ ΣΕ video on Demand ΣΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΑΣ.

Κόστος Συμμετοχής

Μεμονωμένη ενότητα: 50€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.