Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Διαδικτυακό έγκλημα και ερμηνεία γραμμάτων

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Webseminars
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Θωμάς Μερσινιάς, Κλινικός Ψυχολόγος MSc, Κάτοχος Certificate στη Δικαστική Ψυχολογία – Εγκληματολογία (DEREE American College of Greece), Certificate in Forensic Psychology / Witness Investigation (University of Leicester,UK), Statement of Achievement in Forensic Science & Criminal Justice (University of Leicester,UK), Diploma in Criminology & Profiling (IOA), Criminal Profiling Specialist (IST LLU , Arizona US).
Όλγα Γαβριηλίδου, Δικαστική και Αναλυτική Γραφολόγος - ανώτερο πτυχίο της Σχολής Γραφολογίας του Cambridge , μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Γραφολόγων , και διδάσκουσα απο το 2014 στην σχολή Γραφολογίας του Cambridge.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε Ψυχολόγους, Νομικούς, Δικαστικούς, Σώματα Ασφαλείας. Σε Φοιτητές, Κοινωνιολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Σωφρονιστικούς. Σε κοινό που ενδιαφέρεται για τις Επιστήμες και τα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Σκοπός

Γιατί να προτιμήστε το σεμινάριο Δικαστικής Ψυχολογίας & Γραφολογίας του WebSeminars; Γιατί είμαστε οι πρώτοι που το παρείχαμε online στην Ελλαδα. Οι εισηγητές του σεμιναρίου έχουν εμπειρία στην εκπαίδευση του αντικειμένου άνω της 5ετίας. Η επιμόρφωση τους είναι συνεχής και για αυτό παρέχουν ύλη ενημερωμένη κι εναρμονισμένη πάντα με τις διεθνείς εξελίξεις στις συγκεκριμένες επιστήμες.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί την τρίτη ενότητα του Προγράμματος Δικαστική Ψυχολογία & Γραφολογία.

Γ' ΕΝΟΤΗΤΑ - 20 & 21 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ / ΟΜΗΡΙΑ & ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ / ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ορισμός της τρομοκρατίας και οι προσεγγίσεις της, Προφίλ και Τυπολογία Τρομοκρατών, διαπραγματεύσεις με τρομοκράτες, Ιστορία του Διαδικτύου και Διαδικτυακό έγκλημα
ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ /ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ (ΑΜΕΡΙΚΗ)/ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ /ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ : Οι μορφές των ανώνυμων γραμμάτων και τα κινητρά τους. Αντιμετώπιση τους και τεχνικές αναγνώρισης του δράστη των ανώνυμων γραμμάτων.Χρονολόγηση γραμμάτων γραμμένων σε γραφομηχανή και κατάταξή τους σε γνήσια ή πλαστά. Γράμματα άνθρακα, οι majestic12 και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Πληροφορίες συμμετοχής

- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ είτε LIVE είτε σε VIDEO on Demand ΣΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΑΣ
- Περιορισμένες θέσεις. Αιτήσεις - εγγραφές δεκτές έως την συμπλήρωση των θέσεων

Σε όλους τους συμμετέχοντες δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Κόστος Συμμετοχής

80€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.