Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Κτηματομεσίτης / Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας - Principles in Real Estate Services - Estate Agent - Real Estate Advisor

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
StartLearn
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Σε ποιους απευθύνεται

Ο Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων - Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας είναι το φυσικό πρόσωπο ή εμπορική εταιρεία κάθε είδους, που μεσολαβεί για την σύναψη των αστικού δικαίου συμβάσεων, πώλησης, ανταλλαγής, μίσθωσης ακινήτων (κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ο...

Σκοπός

Ο σκοπός και ο στόχος στο σεμινάριο αυτό είναι η ανάλυση και η κατανόηση του Ελληνικής Κτηματαγοράς. Ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να μπορεί να ανταπεξέλθει στις όποιες απαιτήσεις και να λαμβάνει αποφάσεις αναφορικά με οικονομικές-επενδυτικές συμβουλές αναφορικά με τα ακίνητα (πώληση, μίσθωση, αντιπαροχή, ανταλλαγή ακινήτων). Επίσης μπορεί να εργασθεί ως Ανεξάρτητος Κτηματομεσίτης - Ελεύθερος Επαγγελματίας, ως Σύμβουλος Ακινήτων, ως συνεργάτης γραφείου ή εταιρείας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων - Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας είναι το φυσικό πρόσωπο ή εμπορική εταιρεία κάθε είδους, που μεσολαβεί για την σύναψη των αστικού δικαίου συμβάσεων, πώλησης, ανταλλαγής, μίσθωσης ακινήτων (κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων) με κάποιο οικονομικό όφελος. Υποδεικνύει ευκαιρίες για αγορά, πώληση ή ενοικίαση ακίνητων.
Το έργο του Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων επικεντρώνεται στον εντοπισμό προσώπων που επιθυμούν να καταρτίσουν συμβάσεις πώλησης, ανταλλαγής, μίσθωσης ακινήτων, παραχώρησης ακινήτων προς ανοικοδόμηση με αντιπαροχή, καθώς και συνομολόγησης χρηματικών δανείων και στη πραγματοποίηση συναλλακτικής επαφής με τον εντολέα του. Ο Μεσίτης αστικών συμβάσεων η αναλαμβάνει να διευκολύνει την κατάρτιση της σύμβασης, συμβάλλοντας στη ρύθμιση ή διεκπεραίωσης επιμέρους ζητημάτων. Η ανεύρεση ενός ακινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο μεσίτης μπορεί να δείξει ακίνητα που θα ταιριάζουν στις προδιαγραφές του πελάτη. Από τη στιγμή που θα βρεθεί αυτό που θα τον ικανοποιεί, αναλαμβάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο της συμφωνίας.
Ο Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων, έχοντας συνολική εικόνα της αγοράς και εμπειρία, μπορεί να εκτιμήσει το ακίνητο, ούτως ώστε να μη χάσει ο ενδιαφερόμενος πολύτιμο χρόνο ζητώντας κάτι που είναι εκτός της αγοράς, αλλά ούτε και να χάσει χρήματα μη έχοντας εκτιμήσει σωστά την περιουσία του.

Θεματικές Ενότητες
1. Ο μεσίτης – Η ανάγκη για μεσίτη- Είδη ακινήτων - Κατευθυντήριες γραμμές
2. Πωλητής
3. Αγοραστής
4. Υπόδειξη-Προσφορά-Χειρισμός Αντιρρήσεων-Κλείσιμο
5. Μισθώσεις – Μισθωτήρια συμβόλαια
6. Τεχνική Ορολογία - Επενδυτικό Ακίνητο
7. Τεχνολογία
8. Προσωπικό Μάρκετινγκ/Branding
9. Οργάνωση χρόνου
10. Προοπτικές καριέρας

Πληροφορίες συμμετοχής

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Αρ. Αδείας: 2100634 - Κε.Δι.Βι.Μ.1 COMPUTER START και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. (Η Βεβαίωση σπουδών εκδίδεται στα Ελληνικά & στα Αγγλικά διότι έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το ΥΠ.ΠΑΙ.Θ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Διάρκεια: 2 ½ μήνες- 4 ώρες εβδομαδιαία | 40 ώρες
• Επαγγελματική εκπαίδευση
• Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση (e-learning)
• Το Σεμινάριο επιδοτείται 100% από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.