IN-DESIGN

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Σόλωνος 31Α (2ος όροφος), Χαλάνδρι, 15232 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210/6828289, 6939062835
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ!

Τo εργαστήριο μας συμπληρώνει 14 χρόνια λειτουργίας, έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 5000 επαγγελματίες, ιδιώτες και μέλη εταιρειών, από τους τομείς του design & του styling, της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης, του εμπορίου, των πωλήσεων και του marketing.

Στα χρόνια λειτουργίας μας, δημιουργήσαμε πρώτοι τα εξής προγράμματα: Visual Merchandising (Σεπτέμβριος 2008), Interior Styling (Σεπτέμβριος 2008) και Χρωματολογία (Σεπτέμβριος 2008) και Διακόσμηση Εκδηλώσεων (Σεπτέμβριος 2009). Το 2015 προσθέσαμε στο πρόγραμμά μας τις Ασκήσεις Δημιουργικότητας και την Οπτική Ταυτότητα και το 2019, την Ιστορία του Styling και αυτή τη χρονιά το Styling for Photography, αναζητώντας συνεχώς το ‘σύγχρονο και επίκαιρο’ στον τομέα του design. Μας έχουν εμπιστευτεί αρκετές εταιρείες (από τον εμπορικό τομέα και από τον κατασκευαστικό) για την εκπαίδευση του προσωπικού τους. Μερικές από αυτές είναι: KAYKAS, Swarovski, Cocomat, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Πριγκιπώ, Philip Martins, BIC, Celestino, MED, Alouette, Oxford Company, Mama Project, κα. Έχουμε επίσης εκπαιδεύσει προσωπικό από τα καταστήματα Attica stores, Benetton, H&M, Zara, Tally Weijl, Massimo Dutti, Brooks Brothers, Gim SA, ΙΩΝΙΑ, Zara Home, Alouette, Asset Interiors. Έχουμε επίσης λάβει μέρος σε δράσεις/εκδηλώσεις εταιρειών, όπως των VECHRO, Hugo Boss, Skywalker, Praktiker, Τρακαδάς με το σχεδιασμό παρουσιάσεων προσαρμοσμένων στο αντικείμενο της δράσης/εκδήλωσης.

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
Τα δια ζώσης μαθήματα πραγματοποιούνται στο εργαστήριο μας στο Χαλάνδρι. Βασίζονται σε θεωρητικές ενότητες, αλλά και σε μια σειρά πρακτικών εφαρμογών.

ONLINE – ΜΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Τα διαδικτυακά μαθήματα έδωσαν τη δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων και εκπαιδευτικών ομάδων, φέρνοντας κοντά μαθητές από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, αλλά και μέρη του εξωτερικού. Έτσι οι ομάδες μας απέκτησαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με συμμετοχές μαθητών που ενώ η απόσταση τους χωρίζει, μοιράζονται κοινούς στόχους και παράλληλα δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις! Τα μαθήματά είναι σε ζωντανό χρόνο και η εξέλιξη των μαθημάτων βασίζεται σε μια σειρά ασκήσεων και εφαρμογών που ο κάθε μαθητής πραγματοποιεί από απόσταση με τη χρήση ψηφιακών προγραμμάτων σύνθεσης και επεξεργασίας εικόνας, αλλά και μέσω πραγματικών συνθέσεων που σε κάθε μάθημα συζητάμε και κατευθύνουμε. Τα μαθήματα βασίζονται στην ίδια θεωρία με τα Δια ζώσης. Σε κάποια προγράμματα μπορεί να γίνει μικτή παρακολούθηση με τη δυνατότητα υλοποίησης ορισμένων πρακτικών εφαρμογών στο εργαστήριο. Πολλοί μαθητές ανέφεραν ότι η διαδικτυακή εκπαίδευση, λόγω των αποστάσεων αλλά και και λόγω έλλειψης χρόνου, τους διευκόλυνε. Οι ασκήσεις και η ύλη αποθηκεύονται ηλεκτρονικά σε διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία ο μαθητής έχει πρόσβαση κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Το εργαστήριο λειτουργεί ως ‘Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1’ με Άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ. Τα προγράμματα μας είναι τα πρωτότυπα και διεξάγονται για 15η χρονιά στο χώρο μας.

Πιστεύουμε στην αυθεντικότητα των ιδεών και θέλουμε τους μαθητές μας να τους πηγαίνουμε ‘ένα βήμα μπροστά’! Στόχος μας είναι η ποιότητα στη γνώση, η έμπνευση, η επίκαιρη ενημέρωση, η προσαρμογή σε νέα δεδομένα και η σωστή καθοδήγηση σε ατομικό επίπεδο. Η έμπνευση αποτελεί προσωπική εμπειρία για τον καθένα ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να φέρουμε την εμπειρία αυτή κοντά στις έρευνες αναγνωρισμένων οίκων πρόγνωσης τάσεων και παράλληλα να ενισχύσουμε τη γνώση πάνω στους κανόνες σύνθεσης, χρωματικών και στυλιστικών συνδυασμών.

(Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε πιθανές αντιγραφές της θεματολογίας των προγραμμάτων μας από άλλες εκπαιδευτικές ομάδες).

Σεμινάρια

E-Learning

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.