Πακέτα Προβολής

μείωση μεγέθους γραμματοσειράςαύξηση μεγέθους γραμματοσειράς εκτύπωση εκτύπωση σελίδας

Προβολή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο Semifind.gr

Το Semifind.gr - Education Portal είναι το 1ο Διαδικτυακό Portal προβολής Σεμιναρίων στην Ελλάδα που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2009. Με έδρα στην Θεσσαλονίκη και εγκαταστάσεις στην οδό Γληνού 32 (Περιοχή Βούλγαρη) έχει εξειδικευτεί στην προβολή και προώθηση Εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα.

  • Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Εκτός από την προβολή των Εκπαιδευτικών σας προγραμμάτων μέσω του Semifind.gr και διαφόρων εργαλείων προώθησης οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι Λάμπρος Πατούχας (Οικονομολόγος MSc.) και Άγγελος Βαδάσης (Χημικός Μηχανικός Α.Π.Θ.) είναι στην διάθεση σας προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Φορέα σας. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν συμβουλές για το πως να στήσετε τα Εκπαιδευτικά σας προγράμματα, πως να τα προβάλλετε, πως να προσελκύσετε το κοινό που επιθυμείτε και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της προβολής και διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

  •  Πακέτα Προβολής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

 Η προβολή των Εκπαιδευτικών σας Προγραμμάτων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε Φορέα μπορεί να περιλαμβάνουν:

  1. Καταχώρηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στην Βάση του Semifind.gr - Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι τα Προγράμματα καταχωρούνται από το Semifind.gr μετά την αποστολή των Φορέων σε μορφή Word. Η καταχώρηση γίνεται αποκλειστικά από το Semifind.gr για διαφύλαξη των Φορέων και του περιχόμενου των Εκπαιδευτικών τους Προγραμμάτων.
  2. Προβολή μέσω Banner - Σε όλο το Site αλλά και στοχευμένα στις ενότητες που επιθυμείτε.
  3. Προβολή μέσω του Newsletter του Semifind.gr - Η Βάση των αναγνωστών του Semifind που αναζητούν Εκπαίδευση. Περιλαμβάνει 38.000 εγγεγραμμένα μέλη (Σεπτέμβριος 2016). Δείτε ένα δείγμα εδώ
  4. Προβολή μέσω του Facebook και άλλων Social Media - Πολλαπλές επιλογές προβολής. Δείτε την Σελίδα του Semifind.gr στο Facebook πατώντας εδώ.
  5. Προβολή και στα άλλα Site του Ομίλου - 1) Jobfind.gr - Career Portal 2) Study in Greece (Αγγλική Έκδοση του Semifind.gr). Εκμεταλλευτείτε την δυναμική του Ομίλου Semifind και προωθήστε τα Εκπαιδευτικά σας Προγράμματα σε όλα τα Site με συνολική επισκεψιμότητα πάνω από 2.000.000 ανά έτος (Google Analytics).
  • Μας εμπιστεύονται

Πάνω από 150 Φορείς Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται την προβολή των Εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων μέσω του Ομίλου Semifind. Μεταξύ αυτών μεγάλες εταιρίες όπως η SAP, TUV Austria Hellas, Epsilon Net, TUV Hellas, Kariera Seminars, Ναυτεμπορική αλλά και δημόσια Πανεπιστήμια όπως το Εθνικό και Καποστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.α. Επίσης μεγάλα Κολλέγια όπως το BCA, ICBS, Alba, Mediterranean College, AMC Μητροπολιτικό Κολλέγιο προβάλλουν τα προγράμματα Σπουδών τους μέσα από το Semifind.gr αλλά και μέσω του Study in Greece (για προσέλκυση φοιτητών από το εξωτερικό.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Για την προβολή των Εκπαιδευτικών σας προγραμμάτων στον Όμιλο Semifind επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 9.00 - 17.00 ώρα στο τηλέφωνο 2310 437772 (2 Γραμμές).

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την Φόρμα επικοινωνίας μας πατώντας εδώ και άμεσα ένας εκπρόσωπος μας θα σας ενημερώσει για τις επιλογές προβολής των προγραμμάτων σας.