Εισηγητές

μείωση μεγέθους γραμματοσειράςαύξηση μεγέθους γραμματοσειράς εκτύπωση εκτύπωση σελίδας

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ "Επιστημονικοί Συνεργάτες - Αρθρογράφοι"

Νέα Ενότητα: Επιστημονικοί Συνεργάτες - Αρθρογράφοι (απευθύνεται σε εισηγητές Σεμιναρίων)

Το Semifind.gr – Education Portal, στα πλαίσια της βέλτιστης προβολής των Εισηγητών Σεμιναρίων και της καλύτερης ενημέρωσης του αναγνωστικού του κοινού, εγκαινιάζει μια νέα ενότητα, αυτή των «Επιστημονικών Συνεργατών - Αρθρογράφων».
Στην ενότητα αυτή οι Εισηγητές θα προβάλλονται μέσα από τα άρθρα που θα αποστέλλουν και θα δημοσιεύονται στην αρχική Σελίδα του Semifind.gr (καθώς επίσης και στο Newsletter αλλά και σε όλα τα Social Media Accounts: Facebook, Twitter, Linkedin, Google+).

Τα άρθρα θα προβάλλονται στη νέα ενότητα του Semifind με τίτλο "BUSINESS & TRAINING NEWS". Οι «Επιστημονικοί Συνεργάτες - Αρθρογράφοι» θα αποστέλλουν προσωπική τους αρθρογραφία, σχετική με το γνωστικό τους αντικείμενο, με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών του Semifind για θέματα εκπαίδευσης, επιστήμης, εργασίας, προσωπικής ανάπτυξης κ.α.

Προσωπική Σελίδα για κάθε Επιστημονικό Συνεργάτη στο Semifind
Κάθε Εισηγητής θα έχει την προσωπική του Σελίδα στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι επισκέπτες του site. (βλέπε φωτογραφία).Επιπλέον, κάτω από κάθε άρθρο θα προβάλλεται το προφίλ τους με σύνδεσμο στην προσωπική τους Σελίδα, στην οποία θα υπάρχουν συγκεντρωτικά όλα τα άρθρα που θα έχουν δημοσιεύσει στο Semifind.gr.

Γιατί να προβληθείτε στην νέα ενότητα
Το Semifind.gr είναι το δημοφιλέστερο και αποτελεσματικότερο Portal στην Ελλάδα για την Εύρεση και Προβολή Σεμιναρίων. Πάνω από 120 Φορείς Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα συνεργάζονται σήμερα με το Semifind.gr και προβάλλουν τα Σεμινάρια τους μεταξύ των οποίων: TUV Austria Hellas, TUV Hellas, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Primus, Kariera Seminars, Ναυτεμπορική κ.α. Επίσης προβάλλονται και σχεδόν όλα τα αναγνωρισμένα Κολλέγια και ΙΕΚ τα οποία επίσης διοργανώνουν Σεμινάρια. Είναι το ιδανικότερο μέρος για την Προβολή του Προφίλ σας. Τώρα μέσω της νέας ενότητας θα έχετε τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Προσωπικό προφίλ προσβάσιμο σε όλους τους Φορείς Εκπαίδευσης και επισκέπτες του Semifind.gr
  2. Επιπλέον προβολή μέσω των άρθρων που δημοσιεύετε στην ενότητα "Top Stories" που θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου 2016. 
  3. Τα άρθρα θα προβάλλονται εκτός από την αρχική σελίδα και μέσω του Newsletter και των Social Media του Semifind.gr

 Οδηγίες καταχώρησης

  1. Κατεβάστε τη Φόρμα καταχώρησης πατώντας εδώ και συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται για να ανοίξουμε την προσωπική σας Σελίδα.
  2. Αποστείλετε τη Φόρμα στο info@semifind.gr μαζί με τη φωτογραφία σας. Θέμα Email: Αρθρογράφοι – Επιστημονικοί Συνεργάτες.
  3. Μόλις καταχωρηθεί το προφίλ σας στο Semifind.gr, θα ενημερωθείτε μέσω email. 
  4. Με την αποστολή του 1ου σας άρθρου θα ενεργοποιηθεί η προσωπική σας Σελίδα και θα είναι ορατή σε όλους τους επισκέπτες του Semifind.

Για ερωτήσεις και απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 437772 καθημερινά 9.00 - 17.00 ώρα.