Φορείς Εκπαίδευσης

EPSILON NET TRAINING
Διεύθυνση: Πάροδος 17ης Νοέμβρη 87, Ζώνη ΕΜΟ, Πυλαία
55535  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2310 981700, 211 5007000| Fax: 2310 920770

Εκπαιδευτικό κέντρο Θεσσαλονίκης: Πάροδος 17ης Νοέμβρη 87, Ζώνη ΕΜΟ, Τ.Κ. 555 35 Πυλαία, Τηλ. 2310 981700

Εκπαιδευτικό κέντρο Αθήνας: Λεωφόρος Συγγρού 120, ΤΚ 11741, Τηλ. 2115007000

Η EPSILON NET A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο internet, και της παροχής ολοκληρωμένης ενημέρωσης και της κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας και νομολογίας.

H EPSILON NET Α.Ε. από το 2008 είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά(ΕΝ.Α.) του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.), ενώ σήμερα ο Όμιλος κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες software της Ευρώπης στον τομέατου R&D (1η εταιρία Software στην Ελλάδα σε Έρευνα & Ανάπτυξη, & 71η στηνΕυρώπη. ΕΕ IRI). Επιπλέον, αποτελεί έναν από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους ομίλους εταιριών στην Ελλάδα, απασχολώντας 160 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαθέτοντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο δίκτυο 150 συνεργατών πανελλαδικώς.

Οι άξονες δραστηριότητας του ομίλου της EPSILON NET είναι:

EPSILON NET SOFTWARE, μέσω της αρτιότερης σειράς Λογιστικών, Εμπορολογιστικών εφαρμογών και εφαρμογών Μισθοδοσίας, τελευταίας τεχνολογίας, που απευθύνονται σε Οικονομικές Διευθύνσεις, Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Ελεύθερους Επαγγελματίες Λογιστές -Φοροτεχνικούς, Λογιστικά Γραφεία καθώς και σε Εμπορικά τμήματα επιχειρήσεων.
EPSILON NET e-forologia.gr, με μία ολοκληρωμένη σειρά online επιστημονικών προϊόντων και υπηρεσιών, με επιστημονική τεκμηρίωση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όσους κινούνται στον Οικονομικό χώρο
EPSILON NET TRAINING, με εκπαιδευτικές υπηρεσίες εξειδίκευσης σε θέματα που άπτονται κυρίως της Φορολογικής και Εργατικής - Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, καθώς και σε γενικότερες διοικητικές θεματολογίες, τόσο σε ανοικτό, όσο και σε ενδοεπιχειρησιακό επίπεδο.
EPSILON ΕΚΔΟΣΕΙΣ, μέσω της συγγραφής, επιμέλειας και παραγωγής εξειδικευμένων επιστημονικών εκδόσεων για τον Οικονομικό Κλάδο.

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EPSILON NET εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από25.000 πελάτες ενώ οι τελικοί χρήστες ξεπερνούν τους 100.000, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο, όπως Λογιστήρια και Οικονομικές Διευθύνσεις επιχειρήσεων, τμήματα Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR) επιχειρήσεων, οργανωμένα Λογιστικά γραφεία και Λογιστές – Φοροτεχνικοί, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, καθώς Εμπορικά τμήματα επιχειρήσεων. Οι πρόσφατες βραβεύσεις της αρχικά στα ΒiteAwards 2012 ως Νο1 εταιρεία για Λογιστές-Φοροτεχνικούς και κυρίως ως Ομάδα της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών – Front Line 2012 στα Εθνικά βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών του ΕΙΕΠ αποτελούν όχι μόνο επιστέγασμα αλλά και δέσμευση διαρκούς προσπάθειας για την κάλυψη των αναγκών τωνπελατών της αλλά και της προσφοράς υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών.

expand Σεμινάρια που Έληξαν

ΑΘΗΝΑ

14
ΣΕΠ

ΑΘΗΝΑ

22
ΙΟΥΝ

ΑΘΗΝΑ

15
ΙΟΥΝ

ΑΘΗΝΑ

8
ΙΟΥΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2
ΜΑΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25
ΝΟΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

21
ΟΚΤ

ΑΘΗΝΑ

19
ΟΚΤ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

30
ΣΕΠ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20
ΜΑΡ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

26
ΦΕΒ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

30
ΟΚΤ

επιστροφή