Σεμινάρια

TUV HELLAS
Τηλέφωνα Επικοινωνίας

215-2157447, 210-6540195

ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ- ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Φορέας Εκπαίδευσης: TUV HELLAS
Κατηγορία: ISO/Haccp/OHSAS, ISO, Υγεία / Πρώτες Βοήθειες, Υγεία / Νοσοκομεία / Φαρμακεία, ΕΛΟΤ
ΠΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ / ΩΡΕΣ
ΑΘΗΝΑΣε κεντρικό ξενοδοχείο16/11/201717/11/201709:00 - 17:00
Εισηγητής
Dr. Φωτεινή Καράμπαμπα
Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Υπεύθυνους Ποιότητας και το προσωπικό των εργαστηρίων (αιματολογικά, βιοχημικά, ανοσολογικά, ειδικά εργαστήρια γεννητικής) καθώς και συμβούλους που αναπτύσσουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας στο τομέα της Εργαστηριακής Ιατρικής.
Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση στο περιεχόμενο του ISO 15189 για την πιστοποίηση των εργαστηρίων κατά ISO 9001, τη διαπίστευση των εργαστηρίων κατά ISO 15189 και γενικότερα την κατανόηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας στο χώρο της εργαστηριακής ιατρικής.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Εισαγωγή στα πρότυπα ISO. Πιστοποίηση και Διαπίστευση Αρχές διαχείρισης ολικής ποιότητας- Προετοιμασία εργαστηρίου για διαπίστευση κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012. Βασικά βήματα. Απαιτήσεις για την Διοίκηση. Τεχνικές απαιτήσεις– Υποδομή και περιβάλλον– Υγεία και ασφάλεια στον χώρο του Εργαστηρίου– Εξοπλισμός έλεγχος και συντήρηση– Διακρίβωση μετρητικών οργάνων– Ιχνηλασιμότητα– Αιμοληψία και διακίνηση δειγμάτων– Προ-αναλυτικές– Αναλυτικές και– Μετά-αναλυτικές διαδικασίες– Έκδοση αποτελεσμάτων. – Επαλήθευση και επικύρωση αναλυτικών μεθόδων κλινικών δοκιμών-– Εσωτερικός και Εξωτερικός Έλεγχος ποιότητας στο Κλινικό Εργαστήριο. Συμμετοχή σε διεργαστηριακά σχήματα. – Εκτίμηση της αβεβαιότητας των μεθόδων. Ειδικά θέματα: – Προστασία των ιατρικών δεδομένων. Δήλωση εμπιστευτικότητας– Ασφάλεια του πληροφοριακού συστήματος του Εργαστηρίου (LIS)– Κώδικας δεοντολογίας στην Εργαστηριακή ιατρική.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απ’ ευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης
Ονοματεπώνυμο:* E-Mail:
Πόλη Διεξαγωγής:* Τηλέφωνο:*
Σχόλια:
Κωδικός Ασφαλείας
Επιθυμώ να λαμβάνω το newsletter του Semifind.gr
Χορηγοί Ενότητας

επιστροφή