Νέα
12/07/2017

Νέο Διετές Πρόγραμμα Digital Marketing & Social Media από τον ΑΚΤΟ

Ο εκπαιδευτικός όμιλος AKTO - Αrt & Design προσφέρει το Διετές Πρόγραμμα Εξειδίκευσης Digital Marketing & Social Media στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, καθώς και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Το πρόγραμμα Digital Marketing and Social Media εισάγει τους συμμετέχοντες στη φιλοσοφία του ψηφιακού Marketing και τους προσφέρει θεμελιώδεις γνώσεις, πρακτικές και εργαλεία τα οποία θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν στα ψηφιακά “κανάλια” Επικοινωνίας, Διαφήμισης και Προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: Search, Social, Augmented Reality, Display, Mobile, Video, Content & Native, Online PR, Email κ.λπ.

Οι σπουδές συνδυάζουν τις Αρχές της Οπτικής Επικοινωνίας στη Διαφήμιση και την Τεχνολογία των πολυμέσων (με τη χρήση κατάλληλου λογισμικού: εικόνα, video, ήχος, animation) με την επιστήμη του Marketing & των τεχνικών προώθησης στα Social Media.

Ο κόσμος του Ψηφιακού Marketing έχει δημιουργήσει νέους τομείς απασχόλησης, οι οποίοι απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, που σχετίζονται άμεσα με την ψηφιακή τεχνολογία. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα μπορούν να σχεδιάζουν στρατηγική Digital & Social Media, να συντονίζουν την προβολή στο ψηφιακό περιβάλλον, να υλοποιούν και να αξιολογούν Digital Marketing, Social Media και Online καμπάνιες για ένα προϊόν ή υπηρεσία. Θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν με αποτελεσματικότητα όλα τα στοχευμένα εργαλεία (Email Marketing, Affiliate Marketing, Display Advertising, Video & Mobile Marketing) και να εφαρμόζουν τεχνικές SEO και Analytics εντοπίζοντας τρόπους βελτιστοποίησης των αποτελεσμάτων και των conversions.περισσότερα νέα της κατηγορίας