Νέα
21/12/2016

Νέες ενάρξεις τμημάτων εκμάθησης Τατουάζ στο ΑΛΦΑ Επιλογή Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εκμάθησης Τατουάζ (Δερματοστιξίας) στη Θεσσαλονίκη.

Τα νέα τμήματα του πρώτου ολοκληρωμένου προγράμματος διδασκαλίας της τέχνης του Τατουάζ θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου 2017. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν άμεσα να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα, στο τηλέφωνο 2310 552406.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης Τατουάζ του Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή», διδάσκονται όλα τα είδη του Τατουάζ: 3D, tribal, Only Black, Black & Grey, Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits.

Υπεύθυνη διδασκαλίας του προγράμματος είναι η κα Λίλα Ανυφαντή, πολύ γνωστή και επιτυχημένηTattoo Artist, με επαγγελματική εμπειρία 10 ετών.

Το πρόγραμμα σπουδών, συνολικής διάρκειας 102 ωρών,περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. 

Δείτε την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος: 

Το Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για όσους επιθυμούν να διδαχθούν την τέχνη του Τατουάζ και να γίνουν TattooArtists!

Τα προϊόντα -εργαλεία & μηχανήματα που απαιτούνται για την εκπαίδευση- παρέχονται δωρεάν. Τα μαθήματα διεξάγονται στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του Κ.Δ.Β.Μ.2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» στη Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου 9), ενώ οι ώρες διδασκαλίας προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε τμήματος.

Το Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών του, αλλά και των πιο εξειδικευμένων επαγγελματιών, ακολουθώντας τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310552406περισσότερα νέα της κατηγορίας